Set Machiaj Sun Kissed + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
54,90 RON (TVA inclus) PRP: 125,00 RON
56
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Setul Machiaj Sun Kissed te seduce de la prima vedere printr-o bogatie de farduri de ochi si cadouri! Selectia de produse aduna intr-un singur loc machiaje de calitate pentru ochi si buze.

Setul este format din:

Trusa farduri 88 culori sidefate si metalice Fraulein38 Sun Kiss cu oglinda incorporata - te scoate din rutina prin colectia sa vasta de farduri de ochi. Mate si sidefate, culorile s-au inspirat din cele mai indraznete nuante ale naturii. Trusa este ideala atat pentru modele machiaj de seara cat si de zi.

Paleta 10 nuante Ruj si Gloss - cand rujul rosu clasic nu iti mai aduce nicio noutate, ai alte 9 nuante la dispozitie! Le poti combina pentru a ajunge la rezultate unice si fabuloase! Paleta de rujuri cremoase si lip glossuri este ideala pentru femeile ce isi tin mereu produsele de buze langa ele. Pensula de buze iti ghideaza mana cu usurinta spre perfectiunea liniilor ce-ti contureaza buzele.

CADOU - Buretel Cosmetic Special
CADOU - Eyeliner Gel 2 culori + 2 pensule
CADOU - Rimel Etude Maxi-Volume Ultra Noir cu protectie UV

 Adauga in cos Set Machiaj Sun Kissed  si vei primi cele mai fabuloase farduri de ochi si pensule machiaj impreuna cu multe cadouri ce le completeaza!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review