Set Machiaj Special Make-up Rain or Shine + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
54,90 RON (TVA inclus) PRP: 115,00 RON
52
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Fii cea mai frumoasa din incapere numai cu Fraulein38! Set Machiaj Special Make-up Rain or Shine + CADOURI iti pune la dispozitie tot ceea ce iti trebuie pentru un look inedit  !

Set machiaj cuprinde:

Trusa Farduri 12 culori - este compusa din 12 nuante de farduri mate si sidefate, o colectie de texturi catifelate, neutre, ultra rezistente, usor de aplicat si de blenduit, chiar si in pliul pleoapei.
Nuantele naturale de bej, in tonuri mai inchise sau mai deschise, pot fi folosite ca pudra de obraz, iar culorile de maro inchis inlocuiesc cu succes pudra de contur.

Paleta Rujuri contine 6 nuante de ruj cu o textura cremoasa si catifelata, oferind buzelor volum si hidratare pe intreaga ziVeti primii in acest set 7 pensule pentru aplicarea produselor cosmetice, un suport pentru pensule de la Fraulein si un portfard perfect pentru depozitarea si transportarea produselor cosmetice. 

Set de 7 pensule machiaj Fraulein38 - acest set contine pensule de toate formele si marimile, fiind perfecte pentru orice ocazie, atat pentru uz profesional cat si personal. Toate pensulele dispun de maner din lemn lacuit cu diferite finisaje de culoare si model, pentru un plus de eleganta.

Geanta produse cosmetice ideala pentru transportul si depozitarea cosmeticelor.

CADOU - Gene False cu adeziv gene inclus

CADOU - Corector Concealer Lichid 

Valabilitate: 36 luni de la deschidere

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review