Set Machiaj Special Edition 3D Colours

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
149,90 RON (TVA inclus) PRP: 400,00 RON
62
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Machiaj Special Edition 3D Colours contine 6 rujuri mate, 7 creioane de buze, 1 creion dermatograf, 2 palete cu fard iluminator (8 nuante), un gel sprancene, un eyeliner gel si o baza de machiaj.

Acest set de machiaj 3D Colors este solutia care aduna produsele tale preferate intr-o singura achizitie! Creezi un look diferit zilnic, combini culorile de ruj si vei obtine nuante cu totul noi! Iluminatoarele profesionale te vor ajuta sa sculptezi si sa iluminezi zonele de evidentiere.

Cele 6 rujuri lichide de culori diferite sunt ultima noutate in materie de ruj lichid. Formula rece si confortabila este infuzata de un complex ce ajuta la mentinerea hidratarii buzelor. Este necesara aplicarea unui singur strat subtire de culoare. Acesta se va intensifica pe masura ce se fixeaza, avand o putere uimitoare de rezistenta. Rujurile au un finish mat si sunt rezistente la transfer.

Creioanele de buze, in 7 nuante asortate cu rujurile lichide, echilibreaza si infrumuseteaza, oferind un contur frumos al liniei buzelor. Pot fi folosite pentru trasarea conturului si umplere, dand efectul de „buze mari”. Au textura mata, sunt rezistente la apa si la transfer.

Paletele cu iluminatoare 3D Golden Sands si Pink Sands amplifica stralucirea chipului tau! Contin fiecare din ele farduri cu doua texturi diferite: o formula cremoasa sidefata, imbogatita cu unt Karite, ce creeaza un strat perfect iluminat si trei nuante de pudra perlata. Folosite complementar, acestea creeaza o stralucire 3D sculpturala.

Scot in evidenta trasaturile fetei si dau luminozitate tenului, sunt ultra-fine si usor de aplicat. Crema sidefata se foloseste ca baza pentru a netezi tenul. Pudrele iluminatoare se aplica peste textura cremoasa, dand un efect de conturare profesional.

Paleta Pink Sands include nuante roz de pudra iluminatoare, in timp ce Golden Sands are in componenta nuante aurii.  

Creionul si gelul eyeliner (negru) traseaza frumos linia pleoapelor, incadreaza trasaturile fetei, punand in evidenta ochii. Gelul pentru sprancene umple cu succes golurile dintre firele de par si defineste forma.

Alege Set Machiaj Special Edition 3D Colours si vei obtine o colectie superba de machiaje cu ingrediente de calitate ce-ti rasfata ochii, buzele si tenul!


Valabilitate: 36 luni de la deschidere

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review