Set Machiaj Secret LOVE + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
349,90 RON (TVA inclus) PRP: 700,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit
Cod produs - SKU K0236

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Machiaj Secret LOVE + CADOURI iti propune o colectie impresionanta de produse cosmetice ideale pentru un look complet. Fiecare produs din set a fost selectat cu atentie pentru a se potrivi oricarui tip de ten si oricarei nuante a parului sau a ochilor, astfel incat este perfect pentru toate iubitoarele unui machiaj bine pus la punct. 

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Geanta Produse Cosmetice din Aluminiu, Perfect Organizer Taupe Grey-  este perfecta pentru rutina ta zilnica. Detine un spatiu excelent de transport si depozitare a produselor cosmetice, de manichiura si hairstyling. 
  • Trusa Farduri UCANBE Choco Fusion - iti propune o paleta in 40 nuante delicioase, perfecte pentru machiaje de zi sau de seara. Choco Fusion in culori calde de auriu, aramiu si maroniu este paleta ideala pentru realizarea de look-uri spectaculoase si priviri cuceritoare. 
  • Set 18 pensule machiaj profesionale Fraulein38 - setul iti vine in ajutor cu pensulele de calitate superioara, potrivite pentru a realiza chiar si cele mai complexe machiaje. (nuanta in limita stocului disponibil)
  • Spray Corp Karite - este revigorant si fresh, acesta iti va insenina ziua si va adauga un plus de stralucire pielii tale, datorita particulelor de glitter cu care este imbogatit.
  • Creion sprâncene 3 în 1 Secret Brow Set - pentru sprancene perfecte in 3 pasi simpli. Creionul contureaza, umple spatiile goale si fixeaza. Creionul de sprâncene te va scoate din încurcătură rapid când eşti pe fugă!

CADOU - Paleta Corectoare 5 Culori - Little Secret

CADOU - Trusa Iluminator Copacabana Luminizer 

CADOU - Rimel 3D cu fibre pentru volum

CADOU - Trusa Iluminator, Pudra Contur, Bronzer


Alege Set Machiaj Secret LOVE + CADOURI si te vei bucura de machiaje in trend in fiecare sezon! 





Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review