Set Machiaj Royal Beauty + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
249,90Β RON (TVA inclus) PRP: 315,00Β RON
20
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Machiaj Royal Beauty + CADOURI - este rezultatul pasiunii pentru frumos care te va face intotdeauna remarcata si increzatoare! Pentru ca meriti ce-i mai bun in materie de machiaj, am ales produsele cosmetice perfecte pentru un look mereu seducator. 

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Geanta Produse Cosmetice Fraulein38 Golden Box - este perfecta pentru rutina ta zilnica. Detine un spatiu excelent de transport si depozitare a produselor cosmetice, de manichiura si hairstyling.  
  • Trusa Farduri UCANBE Remastered #02 - ofera o gama variata de farduri mate si sidefate. Acestea au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic.  
  • Baza pentru Fard Pleoape Meis Smudge Proof - are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind pleoapa pentru aplicarea fardurilor. Ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii, matifiind-o pentru intreaga zi.
  • Eyeliner Lichid Karite Matte Eyeliner - este apreciat datorita varfului special tip carioca. Este potrivit atat pentru linii subtiri ca un fir de ata sau indraznete pentru un machiaj dramatic in stilul ochilor de pisica. 
  • Suport Pensule Machiaj din Plexiglas - are 7 compartimente in care se pot depozita atat pensule, cat si rujuri, creioane de ochi, eyeliner si creioane de buze. 
  • Set 20 Pensule Machiaj Golden Choco - este dedicat fiecarei iubitoare de machiaj. Contine toate pensulele necesare pentru realizarea unui machiaj complet.  

CADOU Pudra Iluminatoare Fata si Corp MakeUp Glow Handaiyan - are structura blanda si matasoasa ce confera prospetime fetei si permite o aplicare usoara (nuante in functie de stocul disponibil).

CADOU - Ruj Lichid Mat Karite Velvet Blanket - este un ruj lichid, cu acoperire ridicata si finish mat. Este rezistent la transfer si nu usuca buzele, datorita ingredientelor hidratante pe care le contine (nuante in functie de stocul disponibil).

CADOU Fond de Ten HD Invisible Cover - se aseaza bine pe piele si uniformizeaza nuanta tenului tau. Ascunde imperfectiunile si petele pentru un aspect curat si luminos. Prezinta o consistenta fluida, matasoasa, ce se vede natural pe piele (nuante in functie de stocul disponibil).

CADOU - Buretel inimioara

Alege Set Machiaj Royal Beauty + CADOURI si te vei bucura de machiaje in trend in fiecare sezon!

Cumparate frecvent impreuna

Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review