Set Machiaj Produse Cosmetice Cover Girl + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
74,90 RON (TVA inclus) PRP: 160,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set de Machiaj Cover Girl te ajuta sa descoperi secretul frumusetii si iti pune la dispozitie tot ceea ce iti doresti pentru un look de revista!

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Farduri 80 culori farduri mate si sidefate Fraulein38 Caribbean Sunset te va scoate din anonimat, fără să apelezi la ajutor profesional. Paleta este formată din 80 de culori, de la cele mai vii până la tonuri mai inchise.

Fiecare paleta cuprinde cate 40 de culori de farduri de ochi realizate din pigmenţi încorporaţi în micro-sfere. Acestea asigura aderenta maxima si o aplicare mai mult decat lejera.

Formulele cosmetice nu se strang si nu este necesar sa aplicam primer pentru pleoape. Ingredientele din compozitia fardurilor sunt naturale, ingrijind orice tip de ten. Datorita designului compact, trusa de machiaj este produsul cosmetic ideal, indiferent de locul unde te vei afla.

  • Paleta 15 Concealer, corector, anticearcan Fraulein38 3D Radiance cuprinde ingredientele si nuantele potrivite pentru a obtine o baza de machiaj ideala, adaptat oricarui tip de ten. Rezultatul va fi o piele impecabila,  fara imperfectiuni.

Trusa contine 15 nuante diferite de corector, de la cele mai deschise tonuri la unele mai inchise. Texturile vor masca eficient cicatricile, acneea sau alte semne inestetice ale tenului. Un alt avantaj este ca poti utiliza nuanta de alb stralucitor ca iluminator pentru arcade si pometi.

  • Buretel cosmetic este conceput special pentru aplicarea eficienta a produselor cosmetice.

CADOU - Paleta Ruj si Gloss 10 culori

CADOU - Creion Sprancene I Love London, culoarea Maro

CADOU - Rimel Etude Maxi-Volume Ultra Noir cu protectie UV


Alege Set Machiaj Produse Cosmetice Cover Girl si iti vei reinnoi colectia de machiaje pentru ochi, ten si buze intr-o singura zi!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review