Set Machiaj Perfect Evening + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
129,90 RON (TVA inclus) PRP: 310,00 RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Iti prezentam setul de machiaj Perfect Evening, potrivit pentru orice eveniment de zi sau de seara! Cu un singur pachet, te bucuri de o intreaga colectie in voga de cosmetice pentru machiajul tau!

Produsele sunt urmatoarele:

- Trusa Machiaj Multifunctionala 132 culori cu blush, pudra si ruj Ever Beauty Make Up Palette te va invalui in zeci de culori special create pentru a obtine un machiaj complet, mereu de actualitate. Trusa de farduri contine:

  • 72 farduri de pleoape mate si sidefate in toate nuantele de care ai nevoie, cu o textura nemaipomenita ce nu se va strange pe pleoape si va rezista o zi intreaga
  • 8 nuante de farduri de obraz - Blush, ideale pentru definitivarea machiajului si punerea in evidenta a trasaturilor fetei
  • 18 nuante de farduri cremoase, perfecte pentru trasarea de linii precise sau pentru realizarea efectului de smokye eye
  • 28 nuante de Ruj si Gloss pigmentate, cu o textura minunata
  • 4 nuante farduri cremoase pentru buze si pometi
  • 2 nuante pudra pentru fixare machiaj si contur fata (conturing)
  • 2 aplicatoare duble cu buretei pentru fardul de ochi
  • 1 pensula pentru blush, pudra
  •  1 pensula pentru ruj


- Set pensule machiaj Luxury Maroon cu 20 pensule profesionale destinate folosirii tuturor produselor de machiaj. Pensulele sunt de diferite modele, fabricate din materiale rezistente, care inlesnesc aplicarea corecta a formulelor cosmetice. 

Firele sunt atat din par natural, cat si sintetic. Manerele lungi, din lemn lacuit, de culoare neagra, dau o nota distincta stilului elegant.

Cadouri la achizitionarea setului de machiaj Perfect Evening:

- Corector, Anticearcan, Concealer 5 culori - aceasta trusa completa corecteaza machiajul in fiecare zi. In plus, fardurile cremoase vor uniformiza culoarea tenului pentru rezultate profesionale. Nuantele deschise ilumineaza punctele cheie, cele medii pot fi folosite drept concealer iar nuantele inchise pot camufla rapid roseata, cicatricile, acneea si alte depigmentari pronuntate.

- Baza de machiaj/Primer Outlast All-Day - este baza perfecta pentru a obtine make-up-ul dorit, in fiecare zi. Nu usuca pielea, imbunatateste aspectul si rezistenta produselor cosmetice aplicate pe fata.

Ingredientele hidratante ale primer-ului de fata netezesc tenul, regleaza productia de sebum si corecteaza micile defecte (roseata, acnee, pete). Se poate aplica foarte usor cu pensula cosmetica.

- Eyeliner Lichid Satin Super Black Kiss Beauty - iti ofera culoarea negrului desavarsit pentru conturarea privirii tale! Formula sa inovatoare asigura un produs rezistent la transfer ce te va incanta. Produs imbogatit cu proprietati waterproof.

- Creion Sprancene I Love Londondefineste linia sprancenelor tale intr-o nuanta naturala si rezistenta, oferind un aspect bine definit arcadei. Capacul creionului dispune de pieptan pentru aranjarea sprancenelor.

Ca sa fii expert in make-up, incepe cu achizitionarea Setului Machiaj Perfect Evening!

Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review