Set Machiaj Mysterious Girl + Ceas Dama Vintage - Retro Jewel Red

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
89,90 RON (TVA inclus) PRP: 200,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Machiaj Mysterious Girl te ajuta sa obtii un machiaj misterios si elegant in nuante perfecte tenului tau, ideal pentru acest sezon!

Pachetul cuprinde:

- Trusa farduri 88 culori mate Fraulein38 Retro Love cu oglinda incorporata,  contine atat culori vibrante cat si nuante mai inchise. Texturile sunt deosebit de fine, se intind cu usurinta pe pleoapa ochiului, fara a se strange la baza pliului. Gama variata ofera posibilitatea obtinerii mai multor combinatii unice, ce vor da valoare machiajului tau.

Set 7 Pensule Machiaj Fraulein38 - culoare in functie de stocul disponibil  se adapteaza perfect oricarui tip de machiaj. Setul cuprinde sapte modele de pensule, din  materiale delicate ce asigura aplicarea corespunzatoare a formulelor cosmetice. 

- Paleta 10 nuante Ruj si Gloss cu oglinda iti ofera o paleta diversa de culori, potrivite oricarui tip de machiaj. Compozitia acestora este cremoasa, cu pigmenti rezistenti pe tot parcursul zilei.

-Trusa de concealer Meis conţine 3 nuanţe diferite de corector, potrivit oricărui ten sau culoare a ochilor, pentru ca machiajul tău să scoată în evidenţă cât mai mult din frumuseţea naturală ! Nuanţa mai deschisa te va ajuta să ascunzi micile imperfecţiuni ale pielii, iar cele  închise  vor camufla cu succes roseaţa, cicatricile, acneea, depigmentarea şi chiar tatuajele. Mai mult, culoarea de bej deschis poate fi folosită cu rezultate excelente drept iluminator pentru pomeţi şi arcade.

Creion Sprancene I Love London contureaza cu precizie forma, fiind solutia perfecta pentru sprancenele rare ce au nevoie de expresivitate. Aplicarea rapida si o buna rezistenta, fac din creionul de sprancene un element cheie din colectia ta.

CADOU -  Ceas Dama Vintage Style tip bratara - Retro Jewel Red


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review