Set Machiaj Manuka Special Edition + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
54,90Β RON (TVA inclus) PRP: 115,00Β RON
52
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere


Fii cea mai frumoasa din incapere numai cu Fraulein38! Set Machiaj Manuka Special Edition iti pune la dispozitie tot ceea ce iti trebuie pentru un look inedit!

Setul de machiaj cuprinde:

Trusa Farduri Cosmic Latte Limited Edition - este o paleta cu 10 farduri pentru ochi, un creion pentru ochi, un aplicator de fard si o oglinda incorporata. Trusa de farduri ofera o gama variata de culori neutre, atat nuante mai reci cat si nuante mai calde, acestea sunt potrivite pentru toate tipurile de ten.

Set de 7 pensule machiaj Fraulein38 - acest set contine pensule de toate formele si marimile, fiind perfecte pentru orice ocazie, atat pentru uz profesional cat si personal. Toate pensulele dispun de maner din lemn lacuit cu diferite finisaje de culoare si model, pentru un plus de eleganta.

Ruj 2 in 1 Duo Color Lip Stick Ever Beauty 36 hours - este un concept inovativ si senzational in domeniul make-up-ului, care-ti va da posibilitatea sa alegi culoarea potrivita starii tale de spirit.
Rujul 2 in 1 este impartit in doua culori vibrante, in concordanta cromatica, cu o compozitie extrem de fina ce asigura o acoperire perfecta buzelor tale.

CADOU -  Paleta Rujuri 6 culori Meis

CADOU - Rimel 2 in 1 rezistent la transfer Million Pauline 5XL - mascara pentru ondulare si volum + eyeliner lichid 

Valabilitate: 36 luni de la deschidere

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review