Set Machiaj Magnetic Kiss + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
89,90 RON (TVA inclus) PRP: 200,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU K0245

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Machiaj Magnetic Kiss + CADOURI este ideal atat pentru crearea unui machiaj de zi, cat si pentru un machiaj de seara, irezistibil, care-ti va accentua senzualitatea si frumusetea. 

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa farduri Makeup Revolution FLawless Jack - Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic. Paleta pentru ochi contine farduri cu texturi mate si sidefate adaptabile.
  • Baza pentru fard pleoape Karite Lid Lock - este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea nuantei tenului si asigura o aplicare durabila a fardului, accentuand intensitatea culorii.
  • Eyeliner lichid Karite Matte Black - elibereaza intensitatea negrului printr-un varf ascutit ce creeaza cele mai clare, pronuntate si intense linii de contur. Tusul de ochi va aluneca lin de-a lungul pleoapei pentru un maxim de precizie.

CADOU – Set 20 pensule machiaj SensoPRO Milano Travel Back to Black + Saculet Depozitare - este special creat pentru aplicarea perfecta a produselor de machiaj.

CADOU Lipgloss Ultra Matte Kiss Beauty, Kiss Me este un ruj lichid, cu acoperire ridicata si finish mat. Este rezistent la transfer si nu usuca buzele, datorita ingredientelor hidratante pe care le contine. (nuanta in functie de stocul disponibil).

Alege Set Machiaj Magnetic Kiss + CADOURI si te vei bucura de machiaje in trend in fiecare sezon!

Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
K0245
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review