Set Machiaj Love at First Sight + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
159,90 RON (TVA inclus) PRP: 300,00 RON
46
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Machiaj Love at First Sight iti reda pofta de viata! Culorile propuse de farduri sunt romantice si vii, pensulele profesionale schimba rutina intr-o joaca iar cadourile sunt menite pentru a te rasfata.

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Farduri SunSet Limited Edition - te surprinde cu 12 nuante de rosu si auriu ce transforma orice look intr-unul feminin si atragator. In aceasta trusa exista 8 farduri mate, 3 stralucitoare si unul pentru umbrire: maro ciocolatiu. Nuantele solare sunt acum laudate de toate revistele de beauty!
  • Set 5 pensule machiaj profesionale Brilliant Eyes - este o paleta profesionala de pensule de machiaj pentru infrumusetarea ochilor, realizate de make-up artisti profesionisti din materiale de cea mai buna calitate. Iti simplifica aplicarea fardurilor pe pleoape si sprancene. 
  • Iluminator lichid Ecstatic Glow - reflecta lumina incandescenta pentru ca tu sa radiezi de frumusete. Se aplica pe pometi, tample, frunte, deasupra buzelor, decolteu. Acesta transforma rapid un look obisnuit intr-unul extraordinar.
  • Set Ruj Lichid Mat + Creion Buze - se remarca printr-un ruj special cu textura ce nu usuca buzele, le da volum si rezista intreaga zi. Creionul de buze are o textura cremoasa, se aplica usor si se potriveste perfect cu rujul.

CADOU - Baza pentru machiaj Primer Smooth Skin Perfecting Primer - este potrivita oricarui tip de ten, da o textura neteda, reduce porii, acopera perfect liniile fine si face ca machiajul sa reziste pana la 12 ore. In plus, absoarbe excesul de sebum si ajuta impotriva aspectului lucios al pielii pe parcursul zilei. 

CADOU - Eyeliner Gel 3 culori + 2 pensule - Maro, Negru, Maro inchis - cuprinde: o cutiuta cu gel negru, una cu gel maro si una cu gel auriu cu particule stralucitoare. Textura speciala nu se intinde si nu se strange si va rezista chiar si 24 de ore.

CADOU - Corector, Anticearcan, Concealer Special Cover - Consistenta cremoasa asigura o uniformizare perfecta a nuantei pielii, o hidratare profunda si o acoperire de durata. Corectorul este alegerea ideala atunci cand doresti sa acoperi imperfectiuni precum cosuri, pete, depigmentari. De asemenea va acoperi foarte bine cearcanele.

Alege o selectie atent gandita de cosmetice profesionale cu Set Machiaj Love at First Sight!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review