Set Machiaj Lavender Style Special Edition + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
94,90 RON (TVA inclus) PRP: 215,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Machiaj Lavender Style Special Edition celebreaza frumuseţea naturală şi feminitatea! Setul a fost creat în jurul unei palete cromatice superbe în nuanţe elegante și pensule de calitate.

Acesta set de machiaj conține:

  • Trusa Farduri Suede Matte Mid-Tone Mauve Pink - este o paletă cu 24 farduri pentru ochi. Oferă o gamă variată de nuanțe neutre, dar și sidefate. Vei găsi atât nuanțe mai reci cât și nuanțe calde. Acestea sunt potrivite pentru toate tipurile de ten.
  • Set 10 Pensule Machiaj Rainbow Shell LUXORISE Germania conține toate pensulele necesare realizării unui machiaj complet. În plus, au un design minunat ce amintesc de eleganța și culorile hipnotizante ale sirenelor. Contine:

- Pensulă de Pudră - foarte utilă în dozarea corectă a cantității de pudră pe care o aplici, atât în cazul celei compacte cât și a unei pudre libere translucide. Ajută la crearea unui aspect natural al feței.

- Pensulă de Blush - vârful pensulei o face ideală pentru aplicarea blush-ului. De pe pomeți până aproape de linia părului, blush-ul se aplică cu ajutorul pensulei prin mișcări constante pe orizontală. Astfel reglezi și intensitatea culorii. 

- Pensulă Blender - pentru estomparea fardurilor- este pufoasă și moale, cu formă de dom. Poate cele mai importante pensule din arsenalul unui makeup artist, aceste pămătufuri sunt esențiale în realizarea oricărui machiaj al ochilor.

- Pensulă pentru fardul de ochi - vârful este creat pentru a absorbi o cantitate perfectă de fard de ochi. Se va păstra timp îndelungat pe pleoape. Cu ea veți obține umbrele cât și un machiaj care va ieși sigur în evidență.

- Pensulă de machiaj pentru blending (amestecarea culorilor) - are o textură destul de flexibilă cât să permită blending-ul culorilor pe pleoape. Astfel trecerea de la o nuanță la alta prin amestecul lor în zona de convergență se va face treptat în mod natural.

- Pensulă pentru bronzer -  această pensulă unică 3 în 1 permite aplicarea cu precizie a blushului, bronzerului și a altor produse pudră, compacte sau sub formă de pulbere. Forma unghiulară a perilor se potrivește perfect pe curbura pomeților, pentru a-i defini.

- Pensulă pentru sprancene - cu ajutorul acestei pensule, poti obține efecte de machiaj subtile. Este utilă și pentru a elimina excesul de machiaj de pe piele. Atinge pensula de mijlocul obrazului și ghideaz-o ușor, în sus, către ureche.

- Pensulă angulară - cel mai des este utilizată pentru a da un aspect reușit sprâncenelor. Poate fi folosită și în loc de dermatograf pentru aplicarea unor linii drepte de-a lungul genelor.

Pensulă difuzare fard de pleoape - creată pentru aplicarea și omogenizarea fardului de pleoape.

- Pensulă pentru fond de ten - pentru aplicarea fondurilor de ten cu texturi lichide și compacte


CADOU: Baza pentru machiaj Primer Smooth Skin Perfecting Primer

CADOU: Rimel Volume Glamour Effect Push up

CADOU: Ruj 2 in 1 Duo Color Lip Stick Ever Beauty


Deși pensulele de machiaj păstrează același design, fiecare vine cu retușurile ei speciale ce îți eficientizează fiecare proces din rutina ta de machiaj. Adaugă în coș Set Machiaj Lavender Style Special Edition și te vei bucura în scurt timp de o colecție de excepție pentru machiajul ochilor!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review