Set Machiaj Infinite Beauty + CADOU

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
149,90 RON (TVA inclus) PRP: 350,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Machiaj Infinite Beauty + CADOU este perfect pentru un machiaj complet, spectaculos, care iti va pune intotdeauna in valoare frumusetea. Produsele au fost selectionate atent, oferindu-ti tot ce ai nevoie pentru un aspect elegant si irezistibil.

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Machiaj Multifunctionala Caramel Beauty - ofera o gama variata de farduri mate si sidefate pentru un machiaj profesional si diferit in fiecare zi. (90 farduri de ochi mate si sidefate, 8 nuante de rujuri cremoase, 5 nuante de pudra, 4 nuante de bronzer, 4 nuante de blush, 1 oglinda cosmetica, 4 pensule pentru fard de pleoape).
  • Baza pentru fard pleoape Karite Lid Lock – are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind pleoapa pentru aplicarea fardurilor.
  • Pudra Iluminatoare Fata si Corp MakeUp Glow Handaiyan #03 - are structura blanda si matasoasa ce confera prospetime fetei si permite o aplicare usoara.
  • Eyeliner lichid Karite Matte Black - traseaza cele mai dramatice contururi de ochi cu o precizie de neegalat. Tusul este perfect pentru un machiaj profesional, dramatic si rezistent.
  • Rimel Kiss Beauty Diamond Volume - formula speciala asigura separarea precisa a genelor, oferind un maximum de volum. Cu o singura aplicare, genele devin mai lungi si mai dese. 

CADOUSet 20 pensule machiaj SensoPRO Milano, Golden Choco - este special creat pentru aplicarea perfecta a produselor de machiaj.


Alege Set Machiaj Infinite Beauty + CADOU si te vei bucura de machiaje in trend in fiecare sezon!

Cumparate frecvent impreuna

Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review