Set Machiaj Golden Purple Limited Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
59,90Β RON (TVA inclus) PRP: 115,00Β RON
47
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere




Set Machiaj Golden Purple Limited Edition iti pune la dispozitie tot ceea ce iti trebuie pentru un look inedit! 


Setul de machiaj cuprinde:


Trusa Machiaj My Beauty Secret, ce contine 10 culori de ruj superbe si 3 nuante de blush.

Ai grija de buzele tale si obtine un efect elegant si de durata, trusa de machiaj te va ajuta sa iti pui in evidenta buzele printr-un contur precis si sa intinzi culoarea pe toata suprafata lor, oglinda incorporata fiind la indemana de fiecare data! Culorile trec prin gama de nuante de rosu, roz si nude, asigurand texturi pigmentate stralucitoare, cu particule fine ce vor conferi buzelor tale straluciri de cristal! Cele 3 nuante de blush incluse in trusa pentru machiaj asigura o acoperire ideala si promite sa scoata in evidenta trasaturile fetei in cel mai placut mod, adaugand un plus de culoare si stralucire naturala tenului tau.


Trusa Farduri Profesionala Purple Palette cu 9 culori contine farduri pentru ochi, in nuante de mov si auriu.

Aceasta paleta de farduri are o textura ultrafina si catifelata, in culori potrivite oricarui tip de ten. Fardurile sunt puternic pigmentate pentru a obtine de fiecare data un aspect care radiaza. Fie ca ai ochii caprui, albastri sau verzi, trusa contine nuante potrivite culorii irisului, pentru ca privirea ta sa aiba mereu o stralucire naturala.


Set 7 Pensule Profesionale este format din pensule destinate aplicarii fardului de ochi, sprancene, blush si pudra, fiind perfect pentru orice ocazie, atat pentru uz profesional cat si personal.  Acest set de 7 pensule este livrat impreuna cu o gentuta pentru depozitare.



CADOU - Rimel Volume Glamour Effect Push up - Million Pauline 

Rimel Volume Glamour Effect Push up - Million Pauline ofera o alungire intensa si curbare perfecta genelor tale, fara a le incarca, gratie periutei speciale ce difuzeaza cantitatea dorita. Efectul este vizibil dintr-o singura aplicare.



Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review