Set Machiaj Glamour + CADOU

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
159,90 RON (TVA inclus) PRP: 360,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere


Vrei un set machiaj complet, care sa iti scoata in evidenta atat trasaturile fetei cat si tinuta ? Alege setul Glamour si vei arata perfect in fiecare zi !

Setul este format din:

 - Trusa Machiaj Multifunctionala 85 culori Fraulein38 Lady Glam se situeaza in varful piramidei cosmetice. Cutia are trei compartimente mobile, cu farduri fine, asezate proportional. Cele 85 de  nuante sunt vii sau pastelate, si contribuie cu succes la realizarea oricarui tip de machiaj. Trusa de farduri nu ocupa mult spatiu, putand fi transportata cu usurinta. Are un design elegant, amplificat si de oglinda incorporata discret, in partea superioara.

- Set 20 pensule machiaj Luxury Maroon  este tot ce ai nevoie pentru a fi un profesionist in arta machiajului. Pensulele se adapteaza facil la orice tip de farduri, fara a incarca inestetic pielea. Completeaza-ti colectia cu setul de 20 de pensule de machiaj.

- Rimel Etude Maxi-Volume Ultra Noir cu protectie UV este secretul genelor lungi si voluminoase, indiferent de momentul zilei. Privirea isi va recapata expresivitatea prin utilizarea rimelului pentru volum si alungire.

- Trusa de concealer Meis contine 6 nuante diferite de corector ce te va scapa de problemele inestetice ale tenului. Fie ca aveti pielea deschisa sau mai bronzata, corectorul de fata acopere orice defect mic. Paleta difera in functie de stocul disponibil!

- Set Eyeliner Gel profesional contine 2 culori - maro si negru si 2 pensule pentru aplicare si blending. Afla secretul unei priviri seducatoare cu eyeliner gel, cu textura sa moale, foarte usor de aplicat. Uscare rapida si rezistenta. 


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review