Set Machiaj Forever Beauty + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
79,90Β RON (TVA inclus) PRP: 200,00Β RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU K0256

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Exprima-ti creativitatea cu Set Machiaj Forever Beauty + CADOURI! Acum ai la indemana toate produsele cosmetice necesare pentru un look stylish de zi sau de noapte! Inspirat de dragostea pentru culoare si feminitate, setul iti aduce texturi cremoase si pigmenti intensi pentru a crea cele mai spectaculoase machiaje!

Setul contine:

  • Trusa de Farduri Tropical Renaissance - este compusa din 14 nuante vibrante, metalizate si mate, ce te ajuta sa devii stralucitoare! Fardurile pigmentate, cu textura catifelata si usor de omogenizat, iti permit sa obtii nenumarate look-uri. Trusa are dimensiunea perfecta pentru a fi manevrata cu usurinta si chiar purtata in geanta. 
  • Rimel Bigger Volume Ushas - formula speciala asigura separarea precisa a genelor, oferind un maximum de volum. Peria asigura o aplicare precisa, astfel incat sa nu existe exces de produs pe gene. Ingredientele unice hidrateaza genele, le fortifica, le confera elasticitate si rezistenta.
  • Fard sprancene S.F.R. DuoColor Brow - Bucura-te de sprancene definite si un machiaj impecabil! Aceste farduri sunt perfecte pentru orice tip de machiaj, de zi sau de seara. In plus, fardul compact, iti permite sa iti retusezi machiajul atunci cand este necesar.  (culoare in functie de stocul disponibil)

CADOU: Set 7 pensule machiaj Fraulein38 (culoare in functie de stocul disponibil)

CADOU: Creion Colorat Contur Ochi cu Sclipici, Ushas (culoare in functie de stocul disponibil)

CADOU: Ruj mat Karite Matte Diamond (nuanta in functie de stocul disponibil)


Intoarce toate privirile cu Setul de Machiaj Forever Beauty + CADOURI! 


Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
K0256
Categorii
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review