Set Machiaj Fashion Queen + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
89,90 RON (TVA inclus) PRP: 210,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

 

 Frumusetea ta naturala va fi pusa in evidenta cu Setul de Machiaj  de la Fraulein38. Opteaza pentru un make-up unic si discret.

Produsele sunt urmatoarele:

 - Trusa Machiaj 78 culori mate si sidefate cu blush Fraulein38 Neutral Warmth este o paleta multifunctionala ce-ti pune la dispozitie o gama larga de nuante. Culorile fardurilor de ochi sunt atent selctionate, pentru a obtine un rezultat de exceptie. Tonurile foarte deschise se pot estompa  usor cu  cu nuantele inchise, inspirandu-ne in  timpul ritualului de infrumusetare.

Un rol important il are si fardul iluminator pentru ochi, care evidentiaza si deschide privirea. Formulele cuprind texturi extrem de fine, care nu-si pierd rezistenta in momentul aplicarii pe ploape. Fardul de obraz iluminator este dispus in trei culori delicate, completate de trei nuante de pudra de fata, ce vor garanta un machiaj perfect.

Ceas Dama Vintage Style tip bratara - Chocolate Bow  se va integra excelent in orice outfit. Cureaua este de culoare maro, din piele ecologica, cu pietre stralucitoare, ce completeaza estetica accesoriului. Cadranul auriu este in deplina armonie cromatica cu cureaua eleganta. Elementul cheie il reprezinta fundita aurie, incrustata cu pietricele luminoase, ce intregeste design-ul elegant al ceasului.

CADOUPaleta 6 nuante de Ruj si Gloss
CADOU - Eyeliner Gel 2 culori + 2 pensule
CADOU - Set 7 Pensule Machiaj Fraulein38 - culoare la alegere

 ATENTIE ! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review