Set Machiaj Fabulous Fantasy + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
94,90 RON (TVA inclus) PRP: 200,00 RON
52
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU K0258

Descriere

Set Machiaj Fabulous Fantasy + CADOURI a fost creat pentru a satisface cele mai inalte standarde atunci cand vine vorba de un make-up impecabil si seducator! Produsele cosmetice din componenta sa au fost atent alese, astfel incat sa ofere versatilitate si libertatea de a-ti exprima latura creativa! 

Setul contine:

  • Trusa Farduri Beauty Glazed Popping iti propune o paleta in 35 nuante delicioase, perfecte pentru machiaje de zi sau de seara. Fardurile au o textura ultraconcentrata pentru un impact cromatic puternic, se completeaza reciproc si sunt ideale pentru a realiza look-uri glam si spectaculoase.
  • Iluminator pudra Kiss beauty Be Pretty Baked este un produs irezistibil si seducator. Particulele pudrei ofera o stralucire unica si de lunga durata. Iluminatorul are o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. (nuanta in functie de stocul disponibil)

  • Rimel Bigger Volume Ushas este unul dintre cele mai iubite produse de machiaj! Formula speciala asigura separarea precisa a genelor, oferind un maximum de volum. Cu o singura aplicare, genele devin mai lungi si mai dese, oferind un extra volum.

CADOU: Set 20 pensule profesionale machiaj Painting Art (nuanta in functie de stocul disponibil)

CADOU: Baza pentru fard pleoape (in functie de stocul disponibil)

Intoarce toate privirile cu Set Machiaj Fabulous Fantasy + CADOURI

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review