Set Machiaj Colourful Beauty + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
114,90Β RON (TVA inclus) PRP: 250,00Β RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Machiaj Colourful Beauty + CADOURI este perfect pentru un machiaj complet, spectaculos, care iti va pune intotdeauna in valoare frumusetea. Produsele au fost selectionate atent, oferindu-ti tot ce ai nevoie pentru un aspect elegant si irezistibil.

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Machiaj UCANBE Pretty All Set - este o paleta compacta ce contine 86 nuante calde, reci, neutre, mate sau sidefate. Fardurile sunt extrem de pigmentate si intense.
  • Set 20 pensule machiaj profesionale Classy Black - contine 20 pensule de machiaj de calitate premium. Acum poti realiza un machiaj precis si detaliat, obtinand rezultate spectaculoase la standarde profesionale.

CADOU - Eyeliner Lichid Karite Matte Eyeliner - este apreciat datorita varfului special tip carioca. Este potrivit atat pentru linii subtiri ca un fir de ata sau indraznete pentru un machiaj dramatic in stilul ochilor de pisica.

CADOU - Paleta Ruj si Gloss 10 culori - contine nuante elegante ce iti vor completa orice look, la orice ora, cu o stralucire subtila si un strop de culoare (nuante in functie de stocul disponibil).

CADOU - Baza pentru Fard Pleoape Meis Smudge Proof - are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind pleoapa pentru aplicarea fardurilor. Ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii, matifiind-o pentru intreaga zi. 

CADOU - Rimel Waterproof Volumizer - are o singura misiune: volum extrem! Este un rimel waterproof ce ofera confort pe tot parcursul zilei.

CADOU - Buretel pentru make-up in forma de inimioara. 

Alege Set Machiaj Colourful Beauty + CADOURI si te vei bucura de machiaje in trend in fiecare sezon!

Cumparate frecvent impreuna

Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review