Set Machiaj Colour Diva + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
149,90 RON (TVA inclus) PRP: 250,00 RON
40
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit
Cod produs - SKU K0260

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Alege Set Machiaj Colour Diva + CADOURI pentru un machiaj irezistibil, cu aspect profesionist! Lasa-te sedusa de texturi fine si nuante intense si bucura-te de un make-up chic, in stilul tau. Acum ai la indemana toate produsele cosmetice necesare pentru a arata mereu impecabil! 

Setul contine:

  • Trusa Farduri UCANBE Changeable Fantasy - este un produs unic si inedit ce va cuceri orice pasionata de beauty. Contine 39 farduri mate si sidefate. Fardurile te vor inspira sa creezi cele mai apetisante machiaje, fiind extrem de pigmentate si intense. 

  • Set 20 Pensule Machiaj Profesionale SensoPRO Milano Travel Mauve + Saculet depozitare CADOU te va sustine in fiecare pas al machiajului tau. Au o rezistenta mare la curatare si nu pierd peri. Sunt fine si delicate cu tenul tau, au o atingere catifelata si matasoasa.
  • Mascara Waterproof Diamond Intense Black este unul dintre cele mai iubite produse de machiaj! Formula speciala asigura separarea precisa a genelor, oferind un maximum de volum. Cu o singura aplicare, genele devin mai lungi si mai dese, oferind un extra volum.

CADOU: Iluminator pudra Kiss beauty Be Pretty Baked (nuanta in functie de stocul disponibil)

CADOU: Suport pentru Pensule Machiaj Pink Collection


Comanda acum Set Machiaj Colour Diva + CADOURI si bucura-te de un look de invidiat!

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review