Set Machiaj Color Revolution + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
114,90 RON (TVA inclus) PRP: 220,00 RON
47
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit
Cod produs - SKU K0255

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Intoarce-te in timp cu Set Machiaj Color Revolution + CADOURI! Inspirat de anii 2000, acest set te va ajuta sa iti creezi un look impresionant si la moda! Un set de pensule complet + farduri cu texturi matasoase pentru o aplicare perfecta, rimel + eyeliner pentru o privire intensa si o pudra iluminatoare pentru detalii de invidiat! 

Mai exact, setul contine urmatoarele:

  • Trusa Farduri MakeUp Revolution 00s Makeup 32 farduri - iti aduce nuantele anilor 2000, culorii vii care sunt din nou la moda. Pudra fina acopera pleoapele instant intr-un joc de culori usor de blenduit. Vei obtine un strat durabil de culoare intensa ce va rezista intreaga zi pentru ca tu sa radiezi de frumusete.
  • Set 20 Pensule Machiaj Profesionale SensoPRO Milano Travel Nude + Saculet depozitare CADOU - iti va transforma complet rutina de make-up! Materialele de calitate superioara te vor ajuta sa iti creezi un machiaj perfect, de fiecare data. Perii sunt rezistenti, fini si ajuta la blenduirea perfecta a produsului de beauty pe piele. Au o textura matasoasa la atingere si nu lasa urme de produs in timp ce lucreaza.
  • Set Eyeliner Gel TLM Luxury, Black & Brown - contine doua culori de gel, negru si maro, cu care iti poti crea un cat-eye dramatic (pentru evenimentele de seara) sau un make-up mai natural (ce poate fi purtat pe zi). Textura usoara nu iti va incarca pleoapa, iar compozitia sa iti garanteaza o rezistenta indelungata, dar si precizie in aplicare.

CADOU: Rimel Bigger Volume Ushas 

CADOU: Suport Pensule Machiaj (nuante in functie de stocul disponibil)

CADOU: Pudra Iluminatoare Kiss Beauty Insta Glow (nuante in functie de stocul disponibil)

Incearca si tu un look modern cu Setul de Machiaj Color Revolution + CADOURI


Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
K0255
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review