Set Machiaj City Lights + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
54,90 RON (TVA inclus) PRP: 120,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Machiaj City Lights iti ofera o noua colectie de make-up! Iti propune o selectie fabuloasa de produse premium pentru machiajul ochilor si al buzelor. 

Acest set de machiaj curpinde:

  • Trusa Farduri 24 culori Eyeshadow Palette I Love Naked propune o formula de succes imbogatita cu pigmenti naturali si texturi fine. Gama variata a trusei de farduri este o adevarata inspiratie pentru fiecare zi. Desi este un machiaj discret, efectul este unul vizibil.
  • Set 7 Pensule Machiaj Fraulein38 este format din mai multe tipuri si marimi si este sustinut de o husa eleganta. Pensulele sunt realizate din par artificial ce iti permite sa aplici fardul sau pudra fara a lasa semne inestetice. Include in ritualul frumusetii tale un set de pensule de farduri! Culoarea variaza in functie de stoc!
  • Trusa 10 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata - cuprinde elemente cheie in obtinerea unui machiaj vibrant al buzelor. Gloss-ul reda stralucirea si mareste volumul buzelor. Pigmentii rujurilor sunt amprenta trendy din stilul tau. Trusa difera in functie de stocul disponibil!

CADOU - Geanta cosmetice tip portfard

CADOU - Rimel Volume Glamour Effect Push up

CADOU - Creion Sprancene I Love London

Adauga in cos Setul Machiaj City Lights si iti modernizezi colectia de machiaje cu produse fabuloase insotite de cosmetice suplimentare CADOU!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review