Set Machiaj Cat Look + 2 CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
79,90Β RON (TVA inclus) PRP: 140,00Β RON
42
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere


Setul Machiaj Cat Look include o trusa de farduri de pleoape, blush si corectoare, un fond de ten mat, un set cu doua eyelinere gel, perfecte pentru volumizarea si evidentierea ochilor, la care se adauga 2 cadouri: o pensula pentru intinderea fondului de ten si un iluminator pentru fata.


Trusa Machiaj HappyMakeup Special Edition are in componenta 10 farduri stralucitoare si mate pentru ochi si 4 corectoare pudra, cu o formula blanda si hranitoare, ce isi pastreaza aspectul perfect pe parcursul intregii zile.

Culorile bogate pot fi suprapuse strat cu strat, avand o aderenta buna pe suprafata pielii si rezistenta marita. Textura fardurilor se simte matasos la atingere. Combinatia uimitoare de nuante neutre si calde e perfecta pentru a crea look-uri exceptionale, de zi ori de seara, adecvate oricarei culori a ochilor.

 

Eyeliner Gel 2 culori + 2 pensule - Defineste-ti forma ochilor printr-un look dramatic sau o finete naturala a liniilor, cu un eyeliner gel in 2 culori. Acum poti obtine precizia unui eyeliner lichid cu usurinta aplicarii unei formule pe baza de gel.

Perfect pentru un machiaj indraznet “ochi de pisica”, dar si pentru trasarea liniilor fine ale unui machiaj natural, setul profesional de eyeliner gel contine o cutiuta cu gel negru si una cu gel maro, precum si douΔƒ pensule speciale, pentru aplicare si blending.

 

Fondul de Ten Stay Matte Perfect Foundation te protejeaza de razele UV si asigura pastrarea hidratarii si elasticitatii pielii in fiecare sezon. Fondul de ten HD are o textura cremoasa, care se amesteca fara probleme, ascunde imperfectiunile, lasand un aspect matasos si ultra-fin.


CADOU - Pensula Machiaj Black Shell Luxorise

Pensula Machiaj Black Shell Luxorise, in forma de scoica, este realizata din peri sintetici fini, moi, de lungime medie si poate fi folosita pentru aplicarea fondului de ten, pentru BB Cream, pudra, blush, fiind o pensula profesionala multifunctionala.

CADOU – Iluminator Lichid Fata You Glow

Iluminatorul Lichid Fata You Glow are o textura cremoasa si se aplica foarte usor cu ajutorul unui buretel sau a unei pensule. Iluminatorul are rolul de a-ti pune in evidenta trasaturile fetei: pometii, buzele, ochii, nasul sau fruntea. In acelasi timp, poti ascunde diverse defecte ale fetei prin o evidentiere accentuata a altora.



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review