Set Machiaj Beauty Glow Wishes + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
299,90ย RON (TVA inclus) PRP: 550,00ย RON
45
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit
Cod produs - SKU K0237

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Machiaj Beauty Glow Wishes + CADOURI iti propune o colectie impresionanta de produse cosmetice ideale pentru un look complet. Fiecare produs din set a fost selectat cu atentie pentru a se potrivi oricarui tip de ten si oricarei nuante a parului sau a ochilor, astfel incat este perfect pentru toate iubitoarele unui machiaj bine pus la punct. 

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Geanta Produse Cosmetice din aluminium Fraulein38, culoarea Charcoal Black - este perfecta pentru rutina ta zilnica. Detine un spatiu excelent de transport si depozitare a produselor cosmetice, de manichiura si hairstyling. Dimensiuni geanta: 36 x 28 x 24cm
  • Set 15 Pensule Machiaj Colour Your World - Yellow - este dedicat fiecarei iubitoare de machiaj. Contine toate pensulele necesare pentru realizarea unui look complet.
  • Iluminator Lichid Focallure You Glow Sunbeam - produsul contine particule irizante ce au rolul de a conferi tenului un aspect stralucitor. Nuanta compeleteaza perfect orice ton al tenului, fara a crea discrepante. 

  • Set Ruj Lichid Mat + Creion Buze - iti imbraca buzele complet in culoare seducatoare! Kitul contine 2 produse necesare unui machiaj profesional al buzelor: un ruj lichid mat si un creion de buze in aceeasi nuanta.
  • Spray de Fixare Machiaj Kiss Beauty Face Care - are rol de fixare a machiajului si matifiere a tenului. In acelasi timp, are o textura delicata si revigoranta.
  • Eyelinerul Lichid Dramatic Sapphire - traseaza cele mai dramatice contururi de ochi cu o precizie de neegalat!
  • Suport Pensule Machiaj LUXORISE ( Rosu sau Negru, culoarea in functie de stocul disponibil ) este un accesoriu pentru machiaj creat special pentru a-ti oferi confortul de care ai nevoie atunci cand realizezi look-uri complexe.

CADOU - Trusa Machiaj Multifunctionala SensoPRO Milano cu 78 de Culori Beauty in a Box

CADOU - Kit Sprancene pudra, ceara, penseta, pensula - Brow Professional

CADOU - Rimel Volum si Alungire Karite, Lashes to Kill


Alege Set Machiaj Beauty Glow Wishes + CADOURI si te vei bucura de machiaje in trend in fiecare sezon! 

Va rugam alegeti modelul gentii incluse in set cu ajutorul selectoarelor de sub pret!

Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
K0237
Categorii
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review