Set Machiaj Angel Beauty + Ceas tip bratara CADOU

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
84,90 RON (TVA inclus) PRP: 180,00 RON
52
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Intra in echipa profesionistilor cu Setul de Machiaj Fraulein38,  iti va scoate in evidenta frumusetea oriunde, oricand !

Pachetul este format din:

- Trusa de machiaj ÃŪn 78 de culori şi blush Fraulein38 Natural Beauty este alegerea potrivita pentru a arata impecabil. Fardurile pudra si blush-ul in diferite tonuri, ne pot schimba complet fizionomia, subliniind trasaturile frumoase. Oglinda incorporata in paleta superioara a trusei, ajuta la aplicarea exacta a produselor cosmetice.

- Trusa 10 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata  este cea mai bun alegere in materie de beauty. Opteaza pentru rujurile trendy, potrivite pentru tenurile de culoare deschisa, dar si mai inchisa. Compozitia cremoasa asigura o intindere perfecta, fara a mai fi nevoie de conturare. Trusa difera in functie de stocul disponibil.

 - Rimel Music Flower - Volume Lasting are efect imediat asupra genelor tale. Formula speciala si periuta destinata alungirii, sunt aliatul ideal in obtinerea genelor curbate si lungi. Nu ezita sa utilizezi mascara pentru volum maxim, in procesul de ingrijire. Ochii tai vor fi mai seducatori!

- Fond de Ten tip BB Cream Waterproof Ever Beauty 8 in 1 estompeaza orice imperfectiune si reda luminozitatea chipului. Este un produs rezistent la apa si la actiunea factorilor externi. Formula profesionala a fondului de ten, garanteaza acoperie maxima, fara a lasa amprente inestetice. Culoarea este la alegere!

- Ceas Dama Vintage Style tip bratara - Indie Red este bijuteria de care are nevoie orice outfit, ce trebuie scos din anonimat. Particularitatea speciala este cureaua tip bratara, de culoare rosie, pe care sunt aplicate elemente estetice. Evidentiaza-ti tinuta prin achizitionarea ceasului de dama. 

CADOU - Ceas Dama Vintage Style tip bratara 

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review