Set Machiaj AnaBella + CADOURI

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
74,90 RON (TVA inclus) PRP: 150,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU K0262

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Machiaj AnaBella + CADOURI este un produs de top ce te va face sa te simti unica! Produsele din acest set au fost atent selectionate pentru a iti satisface toate nevoile si pentru a scoate in evidenta trasaturile tale naturale. Simte-te frumoasa si unica cu Set Machiaj AnaBella!


Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Farduri Give It to Me aprinde vibratiile culorilor calde pe pleoapele tale! Colectia de 12 culori introduce versatilitatea in viata ta pentru ca tu sa te pregatesti de birou, evenimente, petrecere in aceeasi zi.
  • Eyeliner lichid Waterproof Karite - elibereaza intensitatea negrului printr-un varf ascutit ce creeaza cele mai clare, pronuntate si intense linii de contur. Tusul de ochi va aluneca lin de-a lungul pleoapei pentru un maxim de precizie. 

  • Trusa Sprancene - Fard, Ceara, Iluminator si Pensula aplicare S.F.R Color - Contine tot ce ai nevoie pentru a avea sprancene dese si uniforme, cu aspect natural. Ai la dispozitie 2 nuante de pudra, un iluminator si o ceara pentru stilizare. Pensula speciala dubla te ajuta sa aplici cu usurinta produsele. (culori in functie de stocul disponibil)

CADOU - Set 7 pensule profesionale Fraulein38 (culori in functie de stocul disponibil)

CADOU - Pudra Iluminatoare Kiss Beauty Insta Glow (nuante in functie de stocul disponibil)

Alege Set Machiaj AnaBella + CADOURI si te vei bucura de machiaje in trend in fiecare sezon! 


Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
K0262
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review