Set Machiaj "All Eyes On You"

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
59,90 RON (TVA inclus) PRP: 115,00 RON
47
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere


Setul Machiaj "All Eyes On You" iti pune la dispozitie tot ceea ce iti trebuie pentru un look inedit!

 

Acest set de machiaj cuprinde:

 

Trusa Farduri Rich Maroon Premium Palette - daca va doriti un machiaj natural, dar care sa se potriveasca si pentru evenimentele la care participati, puteti sa achizitionati trusa farduri profesionala cu 24 de farduri pentru ochi, ce ofera o gama variata de nuante neutre, atat nuante mai reci cat si nuante mai calde, acestea fiind potrivite pentru toate culorile de ten. 

Aceasta paleta de farduri are o textura ultrafina care confera tenului o un aspect catifelat, fardurile sunt puternic pigmentate pentru a obtine de fiecare data un aspect mat care radiaza.



Set 7 Pensule Profesionale este format din pensule destinate aplicarii fardului de ochi, sprancene, blush si pudra, fiind perfect pentru orice ocazie, atat pentru uz profesional cat si personal. Acest set de 7 pensule este livrat impreuna cu o gentuta pentru depozitare.

 


Paleta de 10 nuante de Ruj si Gloss Lady in Red - ai grija de buzele tale si obtine un efect elegant si de durata! Paleta de rujuri si lipgloss de la Meis contine 10 nuante de rujuri si o perie de buze pentru aplicare. Paleta de rujuri si lipgloss-uri este o versiune versatila pe care o poti folosi pentru diverse stiluri de makeup.

Daca sunteti adeptele frumusetii personalizate, aceasta paleta va indeplineste dorinta, intrucat contine culori care pot fi combinate in asa fel incat sa se potriveasca si sa aratati diferit in fiecare zi.

 

 

CADOU -  Fond de ten HD Studio Photogenic Matte Foundation 

Fond de ten HD Studio Photogenic Matte Foundation pentru un machiaj perfect este nevoie de un fond de ten de calitate care sa acopere imperfectiunile, sa nu ingrase tenul si sa nu dea tenului o stralucire. Fondul de ten HD Studio Photogenic Matte Foundation are rolul de a acoperi foarte bine toate imperfectiunile, de a-i da tenului o textura foarte fina, acopera uniform si este rezistent intreaga zi. Acopera foarte bine porii dilatati si ridurile, ideal atat pentru piele normala cat si pentru piele grasa, contine o formula ce impiedica stralucirea si minimizeaza porii. 

 

Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review