Set Iluminator Lichid Gradient Glow, 6 bucati

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
69,90 RON (TVA inclus) PRP: 215,00 RON
67
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Setul Iluminator Lichid Gradient Glow iti ofera o colectie exclusivista de 6 iluminatoare lichide, in culori adaptabile tuturor nuantelor de ten!

Prin captarea luminii, highlighter-ul lichid confera un aspect hidratat si fresh. Datorita particulelor sale stralucitoare, se obtine un look radiant. 

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul de tip lichid se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. 

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Se aplica cu varful degetelor sau cu un buretel pe zona inalta a pometilor, tample, nas, deasupra buzelor si chiar pe suprafata acestora pentru a le oferi un plus de volum. 

Setul Iluminator Lichid Gradient Glow confera sclipire de lunga durata, subliniaza trasaturile faciale si este adecvat atat utilizarii de zi, cat si de seara, in functie de canitatea utilizata.

Nuante:

  • Sun Glow
  • Opal
  • Champagne Shimmer
  • Candy Glow
  • Vanilla
  • Dizzy Caramel


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review