Set Fond de Ten Febble HD & Water Blend + 1 CADOU Spray Hidratant

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90 RON (TVA inclus) PRP: 100,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU K0269

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Fond de Ten Febble HD & Water Blend + 1 CADOU Spray Hidratant - profita de aceasta super oferta chiar azi! Comanda acum si vei primi CADOU 1 Spray Hidratant Inainte de Machiaj MakeUp Revolution Essence! (model in functie de stocul disponibil!)

Bucura-te de arta machiajului cu ofertele de pe PensuleMachiaj.ro. Desi suntem obisnuite sa folosim doar un fond de ten, noi dorim sa va provocam la o rutina mult mai practica. S-a dovedit ca prin amestecarea a doua nuante de fond de ten iti poti creea nuanta unica potrivita numai pentru tine! 

Setul contine: 

- Fond de Ten Febble HD Liquid Coverage #03, 50 ml este expert in construirea unui aspect mat, desavarsit, lipsit de luciul nedorit! Lucreaza ca o fundatie perfecta a machiajului tau peste care se fixeaza cu usurinta straturile de make-up pe care le doresti. Este ideal pentru toate tipurile de ten, in special tenul gras cu exces de sebum. Detine o consistenta fluida, matasoasa, ce se vede natural pe piele.

- Fond de Ten pe Baza de Apa Febble, #02, 35 ml va fi cel mai lejer strat de machiaj pe care l-ai incercat pana acum. Reteta inovativa din spatele noului produs cosmetic se bazeaza pe proprietatile hidratante ale apei. Noua formula iti imbunatateste relatia ta cu fondul de ten. Lista de ingrediente fiind acaparata de prezenta apei, aplicarea fondului de ten fluid incepe sa se asemene cu folosirea unei creme hiper-hidratante de fata. Poti intinde produsul cu degetele iar textura lichida se va aseza rapid si natural pe piele.


In plus, oferta Set Fond de Ten Febble HD & O.TWO.O 2 + 1 CADOU Spray Hidratant va ofera CADOU un Spray Hidratant Inainte de Machiaj MakeUp Revolution Essence ce poate deveni arma ta secreta in realizarea unui machiaj rezistent si impecabil. (model in functie de stocul disponibil!)


Comanda si tu Set Fond de Ten Febble HD & Water Blend + 1 CADOU Spray Hidratant si bucura-te de un machiaj 100% impecabil!

Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
K0269
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review