Set Eyeliner tip Carioca cu Stampila KIMUSE Waterproof

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) PRP: 60,00 RON
41
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Eyeliner tip Carioca cu Stampila KIMUSE Waterproof te va face sa te simti de doua ori mai sexy si mai atragatoare! Acest set de eyeliner a fost adaptat pentru rezultate maxime, atat pentru ochiul drept, cat si pentru ochiul stang, avand stampila dedicata pentru fiecare. Astfel tu vei avea un Cat Eye impecabil, realizat super rapid! 

De asemenea, prezinta o formula speciala Waterproof, ce rezista intreaga zi, fara sa se intinda pe piele. Vei uita de urmele negre, inestetice, din jurul ochilor, chiar si dupa ore de purtat eyelinerul cu stampila KIMUSE

Setul contine 2 Eyelinere tip Carioca cu Stampila; fiecare eyeliner are doua capete, unul prezentand o stampila, iar celalalt o carioca. Tocmai de aceea Set Eyeliner tip Carioca cu Stampila KIMUSE Waterproof este solutia perfecta pentru a-ti crea acei ochi de pisica ce iti vor face privirea mai intensa si mai seducatoare!
Comanda si tu Set Eyeliner tip Carioca cu Stampila KIMUSE Waterproof si bucura-te de calitatea inalta a unui produs super rezistent!


Cumparate frecvent impreuna

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review