Set Eyeliner Gel, Stampila si Pensula VampStamp Medium

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90ย RON (TVA inclus) PRP: 65,00ย RON
61
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Aplicarea tusului de ochi nu a fost nicicand mai usoara! Foloseste acum Setul  Eyeliner Gel, Stampila si Pensula VampStamp Medium pentru a realiza un machiaj al ochilor dramatic, cu un minim efort!

Dupa cum stiu toate iubitoarele de machiaj, aplicarea tusului de ochi necesita o oarecare dexteritate. Acum iti poti lua la revedere de la metoda clasica de aplicare a tusului!

Stampila brevetata este instrumentul perfect ce permite o asezare perfecta, simetrica a โ€žcoditelorโ€ de tus. Este ideala pentru incepatoare sau pentru oricine nu are indemanarea necesara trasarii corecte a liniei de tus.

Setul VampStamp contine:

-        Ingenioasa stampila Vamp Stamp , varianta medium

-        Tus de ochi Vink Ink

-        Pensula aplicare Verge Angle

Cum functioneaza?

Stampila se inmoaie in tus, asigurandu-te ca suprafata stampilei este complet acoperita, se sterge orice exces de pe laturile stampilei, se aliniaza simetric la coltul ochiului si se apasa ferm, pentru a forma schita coditei. Apoi, se utilizeaza pensula pentru a trasa linia de la coltul interior al ochiului catre cel exterior si pentru a acoperi spatiile goale.

Aceasta stampila cu doua capete reprezinta o metoda rapida, inovatoare, incredibil de usor de utilizat.

Folosirea ei se poate face inainte sau dupa aplicarea liner-ului la restul ochiului.

Tusul de ochi ofera un rezultat impecabil, asigurand o aplicare perfecta, in timp ce formula sa e rezistenta la uzura si la apa. Prezinta o saturatie intensa a culorilor si un finisaj frumos, satinat.

Stampila Vamp Stamp, tusul de ochi si pensula de aplicare Verge Angle te vor echipa cu tot ce ai nevoie pentru a recrea look-ul remarcabil al unor vedete precum Lana Del Rey sau Amy Winehouse!

Culoare: negru


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review