Set Eyeliner - Eyeshadow Gel 4 culori Smoked Makeup #01

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
24,90 RON (TVA inclus) PRP: 70,00 RON
64
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Incearca noile nuante de eyeliner gel din Setul Eyeliner - Eyeshadow Gel 4 culori Smoked Makeup #01 pentru a putea realiza un machiaj perfect in orice imprejurare! 

Formula waterproof confera rezistenta indelungata pe pleoape, iar pigmentul intens ofera culorilor straluciri vii in nuante bogate. Tusul de ochi va veni in recipiente individuale, fixat in siguranta cu un capac. Astfel vei putea lua borcanele cu tus de ochi peste tot cu tine.

Realizate din ingrediente de calitate, aceste eyelinere sunt matasoase si catifelate, rezista pana la 12 ore si este impermeabil. Eyeliner-ul gel vine in 4 culori exclusive, luxoase special concepute pentru a obtine linii perfecte.

Datorita formulei exclusive pe care o contine, acest eyeliner poate fi folosit si in cazul in care va doriti un aspect exotic de Smokey Eyes.

Set Eyeliner gel pentru ochi este disponibil in 4 culori de auriu, negru, maro si castaniu. Aceste eyelinere sunt rezistente la apa. Contine o formula intens pigmentata , impermeabila care se intinde foarte usor datorita texturii cremoase.

Profita de acest nou Set Eyeliner - Eyeshadow Gel 4 culori Smoked Makeup #01, special conceput de specialisti din domeniul frumusetii! 

Dimensiuni pudra: 12,5cm x 6,3 cm


Cumparate frecvent impreuna

Detalii

Eyeliner
Eyeliner Colorat, Seturi cu eyeliner

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review