Set de Machiaj Fraulein38 Lily Shades Look + CADOU

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
54,90 RON (TVA inclus) PRP: 110,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set de Machiaj Lily Shades Look, te ajuta sa iti celebrezi frumusetea naturala si feminitatea printr-o paleta cromatica in nuante elegante si pensule de calitate! Ti-am pregatit intr-un singur pachet un deliciu de produse cosmetice ce-ti vor aduce culoare la superlativ.

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Machiaj 32 culori 5D Eyes Effect vine cu o textura nemaipomenita pentru un machiaj de lunga durata. Aplicatorul dublu cu buretel si oglinda te vor ajuta sa aplici cu usurinta formula cosmetica. Nuantele vesele iti vor pune in evidenta frumusetea ochilor. Fii in trend, alege trusa de farduri in nuante fermecatoare!
  • Set 7 Pensule Machiaj Fraulein38 - culoare la alegere - vine frumos ambalat in borseta neagra pentru depozitare. Este solutia perfecta pentru un look de revista.

Fardurile vor fi aplicate profesional, pastrand intensitatea pigmentilor din textura produsului cosmetic. Fii o persoana selectiva! Alege calitatea setului de pensule de machiaj profesional de la Fraulein38.


Trusa de concealer in 3 culori teva ajuta sa-ti mentii frumusetea naturala. Rolul anticearcanului este de a lumina trasaturile fetei. Zonele afectate de cearcane sau alte mici defecte vor disparea prin efectul luminos si fresh al corectorului de fata.

CADOU - Trusa 6 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata este o alegere completa si avantajoasa, potrivita pentru toate tipurile de ten. Nuantele rujurilor isi pastreaza pigmentii intreaga zi. Gloss-ul are o compozitie usor perlata, oferind volum buzelor. Alege avantajele gamei complete oferita de trusa de rujuri.

Alege set de Machiaj Fraulein38 Lily Shades Look pentru maxim de culoare a ochilor si buzelor!


Va rugam sa selectati culoarea favorita a manerelor pensulelor cu ajutorul selectorului de sub pret!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review