Set de Machiaj Fraulein38 Joyful Goddess

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
149,90 RON (TVA inclus) PRP: 320,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Setul de Machiaj Fraulein38 Joyful Goddess a fost special conceput pentru femeile ce iubesc culoarea! Setul te va inspira in fiecare zi prin nuante electrizante sau nude de farduri si rujuri cremoase de buze in cele mai dorite nuante de rosu.

Noul set de machiaj este format din urmatoarele produse cosmetice:

- Trusa Farduri 120 culori Fraulein38 Jelly Matte ce contine culori mate si sidefate în proportii egale, cu nuante ce variaza de la subtil la intens. Iti ofera libertatea de a crea machiajul potrivit pentru tine pentru orice eveniment sau moment important din viata ta.

- Set 32 pensule machiaj Fraulein38 Studio Black te incanta prin manere din lemn lacuit de culoare neagra. Borseta lor aduna toate pensulele la un loc pentru a fi gata de transport sau depozitare.

- Buretel Cosmetic special pentru aplicarea fondului de ten sau a corectorului cu o precizie nemaipomenita.

- Trusa 10 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata - trusa difera in functie de stocul disponibil - cele 10 nuante ravasitoare de rujuri te pregatesc pentru orice ocazie. Textura cremoasa le face perfecte pentru blending pentru ca tu sa mixezi culorile si sa obtii rezultate unice.

- Baton Fond de Ten - Foundation Stick, 15g - culoarea difera in functie de stocul disponibil - in formula sa de baton, e usor sa-l folosesti pentru un aspect impecabil. Se intinde rapid pe piele si e gata instant pentru a primi noile straturi de machiaj si farduri.

Alege Set de Machiaj Fraulein38 Joyful Goddess si vei primi mai repede decat crezi o colectie impresionanta de farduri de ochi, rujuri si pensule machiaj profesionale!


ATENTIE ! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review