Set Machiaj Fall Neutral Make-up

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
124,90 RON (TVA inclus) PRP: 270,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Transport Gratuit

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere


Fraulein38 te invita sa încerci un set complet de machiaj, ce te va uimi prin rezultate pe măasura asteptarilor! 

Pachetul promotional cuprinde:

- Trusa machiaj 72 culori neutre mate si sidefate Fraulein38 Harmony te va ajuta sa fii mereu in centrul atentiei. Indiferent de tipul machiajului,  fardurile mate in nuante neutre se vor combina armonios cu  sideful discret,  accentuand trasaturile feminine. Formulele se pastreaza pe pleoape si nu se strang inestetic. Experimenteaza machiajul in tonuri pamantii si obtine un look senzual si natural.Trusa machiaj cosmetica este usor de utilizat, poate fi transportata in orice conditii.

 - Set 20 pensule machiaj Fraulein38, gama Pink Candy cu mânere din lemn lăcuit roz şi borsetă roz de depozitare. Setul cuprinde modele de pensule profesioniste, fabricate din fibre matasoase ce asigura aplicarea confortabila a stratului de produs cosmetic. Trusa contine: cinci pensule pentru pudra de fata, fard de obraz, bronzer, corector, fond de ten, 13 pensule pentru fard de ochi, de sprancene, ruj de buze si doua periute pentru gene si sprancene.

- Trusa de 6 nuanţe de corector, concealer şi anticearcan este prietenul fidel al fiecarei femei iubitoare de produse cosmetice.  Formulele sunt  compuse din particule fine de pudra ce se fixeaza eficient. Nuantele de verde pal si piersica  acopera perfect petele rosii, cosurile sau cearcanele inchise. Zonele rozalii din jurul ochilor se vor camufla cu concealer galben. Daca imperfectiunile nu sunt mari, folosim corectorul in nuanta de bej. Produsul se va aplica doar in zonele cu probleme, schimband radical aspectul tenului. Modelul este  in functie de stocul disponibil! 

Lip Gloss Mat Meis in nuante roz, cu compozitie delicata si stralucitoare, hraneste buzele si le confera volum. Culoarea in functie de stocul disponibil!

- Rimel Music Flower - Volume Lasting iti amplifica genele, dandu-le volumul si lungimea pe care ti le doresti. Formula cremoasa nu afecteaza genele. Periuta se curbeaza perfect pe gene, care devin mult mai dese. Include rimelul in ritualual de infrumusetare si vei adauga putin dramatism privirii tale.

Valabilitate: 36 luni de la deschidere


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review