Set machiaj ochi si buze Videostar

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90 RON (TVA inclus) PRP: 90,00 RON
61
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Rujuri Lichid Chocolate Brown Videostar contine 5 produse cosmetice frumos dispuse intr-o caseta tip cadou, foarte eleganta care poate fi daruita persoanelor dragi.

Setul cu produse cosmetice contine:

  • Lipstick/ Baton Ruj Chocolate Brown Mat - ofera buzelor finisaj mat, fin si matasos, este infuzat cu un complex antioxidant. Rujul ofera un aspect matasos si catifelat pe tot parcursul zilei. Obtine buze perfect mate, cu volum.
  • Rujul lichid mat contine o formula rece si confortabila de uzura, infuzata cu antioxidanti si un complex exclusiv pentru a ajuta la mentinerea hidratarii buzelor. Formula usoara aluneca intr-un strat subtire. Culoarea se intensifica pe masura ce se fixeaza intr-un finisaj mat, fara transfer, cu putere uimitoare de rezistenta. Acest Ruj lichid mat poate fi combinat cu un creion pentru buze daca iti doresti un aspect mai catifelat.
  • Creion pentru buze - ideal pentru definirea si conturul buzelor. Poate fi aplicat atat singur cat si in combinatie cu luciul de buze sau cu ruj.
  • Eyeliner / Creion pentru ochi - iti ofera o privire seducatoare, ceea ce il face de nelipsit din make-up-ul de seara sau de ocazie.
  • Creion sprancene - perfect pentru conturarea sprancenelor, nu trebuie sa lipseasca din portfardul unei femei.

Setul contine si o ascutitoare potrivita pentru toate creioanele din acest set.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review