Set Ruj Lichid Mate Raspberry Special Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90 RON (TVA inclus) PRP: 150,00 RON
66
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere



Set Raspberry Special Edition
include produse cosmetice profesionale de inalta calitate concepute pentru un machiaj perfect ideal pentru orice eveniment si potrivit oricarei tinute.

Ruj Lichid Mat si Baton Ruj Mat 2 in 1 - contine doua capete, la un capat se gaseste un ruj baton care ofera buzelor un finisaj mat, volum si culoare intensa, iar la celalalt capat se gaseste un ruj lichid mat care nu usuca buzele, este rezistent la transfer si la apa. 

Creion pentru buze - are o textura cremoasa si catifelata, o culoare intens pigmentata, moderna si mata care nu usuca buzele. Acest creion contureaza buzele fara efort. Uitati de buzele deshidratate, fara contur si de culoarea plictisitoare din trecut!

Rimel/Mascara - pentru gene incredibil de puternice, voluminoase si pline de volum. Mascara contine o formula pe baza de colagen care inca de la prima aplicare veti obtine gene perfect separate, definite cu o lungime de necrezut.

Eyeliner lichid culoarea negru - eyeliner-ul este flexibil si ofera acces usor la linia genelor, de la coltul interior pana la aripa exterioara. Eyeliner-ul lichid este instrumentul ideal pentru a trasa linii simple, ascutite si precise.

Gel Contur sprancene in culoarea Maro - perfect pentru conturarea si definirea sprancenelor, lasand un aspect natural si seducator.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review