Set Ruj Lichid Mat Pearly Purple Special Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90 RON (TVA inclus) PRP: 150,00 RON
66
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere



Set Ruj Lichid Pearly Purple Special Edition
 contine 5 produse cosmetice frumos dispuse intr-o caseta tip cadou, foarte eleganta care poate fi daruita persoanelor dragi.

Setul Cadou cu produse cosmetice contine urmatoarele produse:

Ruj Lichid Mat si Baton Ruj Mat 2 in 1 - contine doua capete, la un capat se gaseste un ruj baton ce ofera buzelor finisaj mat, fin si matasos, iar la celalalt capat un ruj lichid mat care nu usuca buzele, este rezistent la apa si transfer, inca de la prima aplicare vei avea buze pline de volum si perfect mate.

Creion pentru buze - ideal pentru definirea si conturarea buzelor, poate fi aplicat atat singur cat si in combinatie cu luciu de buze sau un ruj.

Rimel/Mascara - cu o singura aplicare obtii volum, lungime, arcurie si separare perfecta.Perii lungi si desi asezati in spirala vor oferi genelor tale volum maxim cu efect uimitor.

Eyeliner lichid culoarea negru - iti ofera o privire seducatoare, ceea ce il face de nelipsit din make-up-ul de seara sau de ocazie.

Gel Contur sprancene in culoarea Maro - perfect pentru conturarea sprancenelor, nu trebuie sa lipseasca din portfardul unei femei.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review