Set Ruj Lichid Mat Peach Puff Special Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90 RON (TVA inclus) PRP: 150,00 RON
66
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere



Set Ruj Lichid Peach Puff Special Edition contine 5 produse frumos dispuse intr-o caseta tip cadou , foarte eleganta :

Ruj Lichid Mat si Baton Ruj Mat 2 in 1 - Rujul lichid mat este foarte confortabil, are o textura cremoasa, fina si ofera buzelor un aspect catifelat si mat indiferent de machiajul pe care il realizam.


Creion pentru buze - Creionul pentru contur de buze are o textura cremoasa si catifelata care ofera un aspect intens si dramatic. Are o formula non-uscare imbogatit cu vitamina E si emolienti pentru o textura cremoasa, in timp ce un amestec de siliconi unici asigura un finisaj mat.

Rimel/Mascara - Acest rimel ofera o dimensiune instantanee pentru gene epice. Experimentati volumul final so aspectul genelor groase cu Mascara, are o perie maximizatoare, curbata.

Eyeliner lichid culoarea negru - incearca Eyeliner-ul lichid care ajuta la trasarea precisa si usoara a liniilor deasupra genelor. Contine o formula noua cu pigmenti de inalta concentratie, este rezistent la apa, obtinandu-se un aspect frumos si mat.

Gel Contur sprancene in culoarea Maro - Contureaza si defineste sprancenele cu creionul pentru contur de sprancene usor de utilizat, rezistent la apa, este dotat cu o perie care permite i aplicare perfecta in nuante naturale. Acest gel contur pentru sprancene umple zonele rare pentru a forma si a defini cu o culoare naturala sprancenele. Formula lichida va permite sa obtineti culori pentru un finisaj subtire, rezistent la apa, care dureaza chiar si o zi intreaga.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review