Set Rujuri Lichide Mate Kylie High Maintenance

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
34,90Β RON (TVA inclus) PRP: 120,00Β RON
70
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere



Set Cadou Ruj Lichid Mat Famous contine 5 produse cosmetice frumos dispuse intr-o caseta tip cadou, foarte eleganta care poate fi daruita persoanelor dragi.

Setul Cadou cu produse cosmetice contine urmatoarele produse:

  • Lipstick / Baton Ruj Nude Mat contine pigmenti in coluri calde ce imbogatesc culoarea naturala a buzelor. Acest ruj are o culoare radianta ce pune in evidenta buzele.
  • Rujul lichid mat este extrem de confortabil si usor de purtat, se usuca mat si are proprietati intense de colorare si de transfer. Rujul lichid mat de la Kylie contine ingrediente bogate in antioxidanti si un complex exclusiv care ajuta la hidratarea intensa a buzelor. Formula usoara aluneca intr-un strat subtire si se intensifica pe masura ce se fixeaza intr-un finisaj mat, fara transfer.
  • Creionul pentru buze asigura buze saturate instantaneu cu pigmenti bogati si vii, cu un finisaj mat de catifea. Capatul usor conic si cremos al creionului este perfect pentru definirea si umplerea buzelor. Contine o formula non-uscare imbogatita cu vitamina E si emolienti pentru o textura cremoasa. 
  • Eyeliner / Creion pentru ochi contine un amestec de ulei mineral si aluneca foarte usor. 
  • Creion sprancene - perfect pentru conturul sprancenelor, nu trebuie sa lipseasca din portfardul unei femei.

Acest set contine si o ascutitoare potrivita pentru toate creioanele din acest set.

Comanda setul Kylie High Maintenance pentru un look adorabil in orice moment al zilei. Cu ajutorul acestui set puteti obtine o armonie perfecta intre sprancene, ochi si buze.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review