Set Cadou Produse Cosmetice Daily Make-up

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
59,90 RON (TVA inclus) PRP: 135,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Cadou Produse Cosmetice Daily Make-up este perfect pentru un machiaj reusit si de durata. Surpriza este dedicata tuturor femeilor care iubesc frumusetea.

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Farduri 10 culori neutre Classic Make-up Ever Beauty te ajuta sa arati grozav in orice perioada a zilei. Nuantele neutre contribuie la obtinerea unui look natural, care iti va scoate in evidenta trasaturile fetei. Moda este in continua schimbare, insa cu o trusa cu farduri neutre vei fi mereu in tendinte. Redefineste-ti naturaletea printr-un machiaj profesional.
  • Set  compus din 7 Pensule Machiaj Fraulein38 cu portfard deosebit de util pentru depozitarea  produselor cosmetice. Portfardul este realizat dintr-un material rezistent, usor de curatat, dotat cu buzunare individuale. Pensulele fixeaza fardul eficient, uniform si fara urme. Setul de pensule este foarte practic si usor de transportat. Culoarea este in functie de stocul disponibil!
  • Buretelul Cosmetic este eficient pentru intinderea pudrei si a fondului de ten. Anumite zone ale fetei, ce prezinta imperfectiuni, pot fi acoperite cu  o cantitate mai mare de produs, cu ajutorul buretelului cosmetic. 
  • Trusa 10 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata contribuie la crearea unui machiaj  rezistent pe termen lung si nu se strang pe buze.  Pensulele sunt concepute pentru a eficientiza intinderea produsului cosmetic. Fii propriul make-up artist, utilizand paleta de rujuri profesionale, si gloss-ul stralucitor. Trusa difera in functie de stocul disponibil!
  • Trusa de concealer Meis contine 5 nuante diferite de corector potrivit pentru tenul tau. Compozitia semisolida contribuie la fixarea si uniformizarea texturii, inlaturand orice urma de oboseala. Corectorul de fata este si un excelent anticearcan, dar poate fi folosit si la stergerea urmelor lasate de machiaj. Trusa difera in functie de stocul disponibil
  • Creionul de Sprancene I Love London are un efect puternic asupra expresivitatii fizionomiei. In cazul in care aveti sprancene subtiri, creionul  va ajuta la corectarea lor. Un alt plus il reprezinta periuta atasata capacului, care are rol in finisarea si aranjarea firelor de par.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review