Set Cadou Produse Cosmetice Redwood Season

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90 RON (TVA inclus) PRP: 85,00 RON
41
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Cadou Produse Cosmetice Redwood Season este cadoul ideal daca vrei sa imparti zambete prin daruirea unui set de machiaj.

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Farduri 7 culori cu blush #02 Redwood  contine nuante de farduri care te inspira in orice zi. De la culoare pasiunii, rozul, la culori pastelate, trusa cu farduri te va ajuta sa ai un make-up profesional. Blush-ul iti va pune in valoare trasaturile fetei si va estompa defectele.
  • Set compus din 7 Pensule Machiaj Fraulein38 cu portfard pentru depozitarea si transportul produselor cosmetice in conditii optime. Cele sapte pensule pentru farduri sunt confectionate din materiale moi, de calitate, cu un design discret. Portfardul are compartimente separate pentru o organizare cat mai buna a produselor cosmetice. Culoarea este in functie de stocul disponibil!
  • Trusa de concealer Meis contine 3 nuante diferite de corector vor face ca micile defecte sa devina amintire. Gama de culori calde are efect anticearcan si se adapteaza tuturor tipurilor de ten. Lasa tenul sa se bucure de beneficiile corectorului de fata.
  • Rimel 2 in 1 cu Eyeliner Lichid 3XL prezinta dublu castig: rimelul pentru volum si eyeliner-ul cu formula lichida. Pensula subtire ajuta la conturarea cu precizie a ochilor. Ambele produse sunt rezistente, fara a avea nevoie de retusuri.
  • Geanta cosmetice tip portfard este foarte chic si incapatoare, cu o oglinda de buzunar deosebit de practica. Fardurile si alte formule cosmetice sunt pastrate in conditii adecvate, pentru a nu le afecta eficienta. Materialul rezistent si usor de curatat, fac din intr-o geanta pentru machiaje, un must have. Culoarea variaza in functie de stoc!
  • Trusa 10 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata este o formula care imbina utilul cu frumusetea. Gratie design-ului elegant, trusa cu rujuri poate fi luata in orice loc. Pigmentii dau culoare si hidrateaza buzele. Pensulele sunt dintr-un material ferm, deosebit de utile in aplicarea rujului. Gloss-ul are microparticule stralucitoare, care te scot din anonimat.
  • Creionul pentru SpranceneI Love London contureaza cu precizie forma, fiind solutia perfecta pentru sprancenele rare ce au nevoie de expresivitate. Aplicarea rapida si o buna rezistenta, fac din creionul de sprancene un element cheie din colectia ta.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review