Set Cadou Produse Cosmetice Naked Make-up

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
79,90Β RON (TVA inclus) PRP: 160,00Β RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set Cadou Produse Cosmetice Naked Make-up incorporand tot ceea ce iti trebuie pentru un machiaj reusit si de durata, acest set cadou va fi primit cu drag de catre orice reprezentanta a sexului frumos! 

Acest set de machiaj cuprinde:

  • Trusa Machiaj cu 15 culori cu blush si bronzer este indispensabila in definirea procesului de infrumusetare si nu trebuie sa lipseasca din colectia niciunei femei. Bronzer-ul evidentiaza si lumineaza chipul, iar blush-ul accentueaza aspectul sanatos si revitalizant, ajutandu-va sa obtineti un make-up profesional. Nu ezitati sa profitati de avantajele unei truse de farduri, care va completa cu succes intregul outfit.
  • Set 20 pensule machiaj Luxury Maroon satisface si cele mai exigente gusturi in materie de produse cosmetice. Pensulele profesionale sunt create dintr-un material pufos, flexibil care asigura aplicarea corecta a oricarui tip de farduri. Gama propusa este un must have al trusei cosmetice.
  • Buretele Cosmetic are o textura foarte moale, este foarte practic, se intinde uniform chiar si in zonele cele mai dificile si nu lasa urme. 
  • Trusa 10 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata. Nuantele viu colorate contureaza forma buzelor, oferindu-le un aspect senzual. Rujul are o compozitie cremoasa si rezistenta, ce se intinde usor, cu ajutorul pensulelor de aplicare. Oglinda incorporata in trusa de rujuri te va ajuta in aplicarea produsului. Trusa difera in functie de stocul disponibil!
  • Rimel Etude Maxi-Volume Ultra Noir cu protectie UV confera genelor tale volum maxim, protejandu-va de actiunea razelor UV. Peria rimelului modeleaza genele foarte usor si intensifica efectul de alungire. Aplica mascara pe gene si ochii tai vor fi mereu in centrul atentiei!
  • Geanta cosmetica de tip portfard este realizata din materiale de calitate, are un design elegant, practic, o prezenta discreta si nelipsita din geanta dumneavoastra. Descopera utilitatea gentii pentru machiaj. Culoarea variaza in functie de stoc!
  • Creion Sprancene I Love London reprezinta secretul sprancenelor perfecte, modelate natural, fara a fi nevoie sa te machezi prea mult. Poate fi folosit in procesul de definire a formei, dar si pentru a umple golurile formate de lipsa firelor de par. Periuta cu care este prevazut capacul, poate fi folosita si pentru separarea genelor dupa ce se aplica rimelul. 


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review