Set Cadou Produse Cosmetice Moments of Beauty

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
99,90 RON (TVA inclus) PRP: 220,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU Pensule Machiaj

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere



Set Cadou Produse Cosmetice Moments of Beauty vine in intampinarea celor care stiu sa ofere momente de bucurie, persoanelor dragi.

Setul cu produse cosmetice cuprinde:

- Trusa Machiaj Profesionala Fraulein38 cu 78 de Culori Beauty in a Box reprezinta o ocazie pentru toti iubitorii de make-up, de a experimenta beneficiile unei truse de farduri profesioniste. Cutia contine 78 de nuante si este impartita in mai multe casete, fiecare cuprinzand palete de culori variate, elemente cheie pentru un machiaj in tendinte. Doua casete sunt mobile si una fixa. Compartimentarea este deosebit de avantajoasa deoarece trusa de farduri poate reveni la forma initiala. Datorita designului practic, cutia nu ocupa mult spatiu. Un alt detaliu semnificativ este si oglinda incorporata discret.

- Setul de 20 pensule machiaj Luxury Maroon iti ofera posibilitatea realizarii unui make-up desavarsit. Realizate din materiale de calitate, pensulele profesionale sunt obligatorii in trusa de farduri. Ofera un finisaj neted si accentueaza pigmentul fardului de pe pleoape. Pensulele se curata foarte usor de resturile care se strang prin utilizarea de-a lungul timpului. 

Rimel Music Flower - Volume Lasting este combinatia potrivita dintre gene lungi si o privire seducatoare. Cu ajutorul rimelului pentru volum, genele vor fi mai lungi, voluminoase si nu vor avea un aspect incarcat. Daca nu ai gene naturale bogate apeleaza cu incredere la mascara, iti va indeplini dorinta.

- Lip Gloss Mat Meis confera buzelor o stralucire perlata, gratie compozitiei delicate. Gloss-ul se aplica pe buze cu ajutorul pensulei speciale, conturandu-le perfect. Efectul optic este de buze senzuale si voluminoase, care va va aduce in centrul atentiei. Primul  lip gloss nu se uita niciodata, asa ca ofera-ti o experienta de neuitat. Culoarea difera in functie de stocul disponibil!

- Geanta cosmetice tip portfard este recomandata pentru depozitarea si pastrarea produselor in conditii optime. Culoarea chic ii amplifica feminitatea. Materialul din care este confectionata se remarca prin rezistenta. Cum frumusetea este strans legata de arta make-up-ului, orice femeie trebuie sa achizitioneze o geanta pentru machiaj, la care poate apela in orice situatie. Culoarea variaza in functie de stoc!


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review