Set Cadou Produse Cosmetice Metallic Look

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
52,90 RON (TVA inclus) PRP: 90,00 RON
41
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere



Incearca Set Cadou Produse Cosmetice Metallic Look pentru un machiaj reusit si de durata care se realizeaza prin combinarea unor produse cosmetice profesionale. Surpriza este dedicata tuturor femeilor care iubesc frumusetea.

Set Cadou Produse Cosmetice Metallic Look:

Trusa Machiaj 12 culori metalice cu oglinda, pudra, blush, iluminator #04 Meis Shiny Look da valoare frumusetii tale, in cel mai trendy mod. Gama de 12 nuante metalice iti permite sa combini nuantele, acestea pot fi folosite atat in machiajul de seara, cat si in cel de zi. Pudra are o formula lejera, nu incarca tenul si imbunatateste calitatea make-up-ului. Blush-ul rasfata obrajii si ofera un look fresh. Iluminatorul va sublinia trasaturile si va ascunde defectele. Obtine un look de efect cu trusa profesionala de machiaj.

- Setul de machiaj este compus din 7 Pensule Machiaj Fraulein38 cu portfard deosebit de util pentru depozitarea  produselor cosmetice. Portfardul este realizat dintr-un material rezistent, usor de curatat, dotat cu incaperi individuale pentru fiecare produs cosmetic. Pensulele de machiaj, accesorii indispensabile pentru obtinerea unui look corect. Cu ajutorul pensulelor pentru machiaj, fardurile vor fi fixate eficient, uniform si fara urme. Setul de pensule este foarte practic si usor de transportat. Culoarea este in functie de stocul disponibil!

- Buretel Cosmetic un ajutor eficient pentru intinderea pudrei si a fondului de ten. Materialul moale si absorbant, potrivit pentru toate tipurile de ten. Un alt avantaj al buretelui cosmetic este ca acopera cu o cantitate mai mare de produs, anumite zone ale fetei, ce prezinta imperfectiuni.

- Trusa de concealer Meis contine 3 nuante diferite de corector potrivit pentru tenul tau. Compozitia semisolida contribuie la fixarea si uniformizarea texturii. Nuantele reflecta lumina si inlatura orice urma de oboseala, redobandind frumusetea naturala. Corectorul de fata este si un excelent anticearcan. Poate fi folosit si la stergerea urmelor lasate de machiaj sau la ascunderea defectelor de pe corp.Trusa difera in functie de stocul disponibil!

- Rimel Music Flower - Volume Lasting se adapteaza la orice tip de machiaj si ofera tipului tau de gene lungime si volum, fara a afecta aspectul natural. Periuta este conceputa pentru a curba genele, subliniind expresivitatea privirii. Rimelul pentru volum si alungire da ochilor un aspect seducator.

Ruj Hidratant - reprezinta amprenta unui stil modern, potrivit pentru orice ocazie. Formula hidrateaza buzele, se mentine timp indelungat si da stralucire. Rasfata-ti buzele cu noul ruj care ofera buzelor tale volum si catifelare. Culoarea difera in functie de stocul disponibil!

- Geanta cosmetice tip portfard este un suport perfect pentru depozitarea produselor de make-up. Gratie caracteristicilor discrete, poate fi un accesoriu chic in orice timp al zilei, nu ocupa spatiu si pastreaza ordonat formulele cosmetice. Geanta pentru machiaj se poate curata usor si se adapteaza oricarei nevoi. Culoarea variaza in functie de stoc!

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review