Set Cadou Produse Cosmetice Candy Lady

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
75,90 RON (TVA inclus) PRP: 158,00 RON
51
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Fii in trend cu produsele cosmetice de la Fraulein38 din! Nu rata ocazia unica de a oferi un cadou celor dragi.

Set Cadou Produse Cosmetice Candy Lady este compus din:

- Trusa Machiaj 96 culori Fraulein38, modelul Candies of Wonderland - farduri mate si sidefate in nuante vibrante, cu oglinda incorporata. Trusa cuprinde o paleta de  culori, in trend sezonul acesta, de la nuantele vii (mov, roz, verde, albastru), la tonuri mai inchise ( crem, negru). Sideful inspirat din frumusetea perlelor naturale este un plus de stralucire. Inspiratia vine din culorile trusei de farduri profesionale, care te vor surprinde in fiecare zi.

- Set 7 Pensule Machiaj Fraulein38  sunt incorporate intr-o husa din piele ecologica, ce poate fi transportata in orice loc. Pensulele sunt fabricate din fibre delicate, ce asigura fixarea eficienta a formulelor cosmetice, nu incarca tenul si nu se deterioreaza in timp. Acestea sunt destinate texturilor de tip pudra, pulbere, cremoase sau lichide. Precizia in executarea miscarilor se obtine doar cu pensule de machiaj profesionale. Culoarea este la alegere!

- Geanta cosmetice tip portfard nu trebuie sa lipseasca din colectia ta de produse cosmetice. Fie ca esti la birou, sau in calatorie, geanta pentru machiaje iti va pastra intacte cosmeticele. Culoarea variaza in functie de stoc.

- Trusa de concealer Meis contine 5 nuante diferite de corector este potrivit oricarui ten sau culoare a ochilor. Corectorul de ten tine sub control semnele inestetice (cicatrici, roseata, pete, acnee), lumineaza cercurile intunecate de sub ochi, eliminand orice umbra de oboseala a tenului. Anticearcanul se aplica inainte de fondul de ten. Trusa difera in functie de stocul disponibil.

- Trusa 6 rujuri si gloss cu pensula de aplicare dubla si oglinda incorporata este o paleta extrem de utila obtinerii unui machiaj profesional cat mai reusit. Nuantele vibrante sunt sursa ta de inspiratie zilnica. Rujurile nu se strang si nu usuca buzele. Trusa difera in functie de stocul disponibil!

- Trusa Blush 3 culori  reda conturul si prospetimea obrajilor, in cel mai natural mod. Cele trei nuante de fard de obraz sculpteaza trasaturile chipului, valorificandu-ti frumusetea. Se aplica rapid cu pensula, fara a incarca tenul. Modelul trusei difera in functie de stoc

ATENTIE ! Suportul in care sunt asezate pensulele NU este inclus in setul de machiaj.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review