Set Baza de Machiaj, Fond de Ten si Fixativ Machiaj All Day Matte

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90 RON (TVA inclus) PRP: 120,00 RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Un machiaj impecabil realizat in 3 pasi: intinzi primer-ul pe suprafata pielii, aplici fondul de ten si apoi pulverizezi sprayul care fixeaza.


Baza de Machiaj Face Primer diminueaza porii, matifiaza pielea, neutralizeaza roseata si petele existente, fixeaza machiajul si ii da rezistenta indelungata. Odata cu folosirea sa, tenul pare mai fin, liniile, ridurile si imperfectiunile sunt estompate.

Rolul acestui primer este acela de a crea o panza neteda, impermeabila. Are o formula cremoasa si se aplica in strat subtire, intinzandu-se bine pe suprafata pielii, cu ajutorul degetelor sau a unui buretel cosmetic.

Fondul de Ten Matte Foundation asigura un ten impecabil pe tot parcursul zilei. Formula catifelata matifiaza tenul, acopera cu succes imperfectiunile si uniformizeaza culoarea pielii.

Spray-ul Fixare Makeup Fixer da o senzatie placuta de prospetime si confera pielii un aspect mat, ajutandu-te sa pastrezi tenul intact la variatii de temperatura sau efort fizic. In acelasi timp, face ca produsele de makeup sa aiba o mai buna aderenta si o rezistenta sporita.

Se pulverizeaza o singura data, la finalul realizarii machiajului, de la distanta de 20-30 cm, pe intreaga fata, tinandu-se ochii inchisi.


Pachetul contine:

1 buc x Baza Machiaj “Face Primer”

1 buc x Fond de Ten “Matte Foundation”

1 buc x Spray Fixare “Makeup Fixer”

 Va rugam sa va alegeti nuanta dorita cu ajutorul selectorului de sub pret.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review