Set 9 Pensule Machiaj Profesionale Flawless Beauty

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
54,90 RON (TVA inclus) PRP: 140,00 RON
60
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Acum iti poti definitiva intregul set de machiaj cu un singur set de pensule profesionale, de la contur pana la blending. Obtine forma dorita a fetei, realizeaza umbre si delimitari cu maiestria unui artist, numai cu Set 9 Pensule Machiaj Flawless Beauty!

Set pensule machiaj  Flawless Beauty are 4 pensule pentru machiajul fetei si 5 pensule pentru machiajul ochilor. Sunt din peri sintetici foarte fini si placuti la atingere, manerul este din lemn si culoarea roz, astfel le face sa fie si mai indragite.

Cele 4 Pensule pentru fata sunt:

- Pensula pentru Contur asigura definirea trasaturilor si liniilor fetei intr-un mod armonios

- Pensula pentru Fond de Ten cu un capat usor rotunjit distribuie si acopera perfect tenul lasand un finish natural

- Pensula Pudra cu este facuta din fire sintetice, foarte fine si ultra-moi poate fi folosita pentru toate produsele cosmetice sub forma de pudra

- Pensula Evantai pentru eliminarea surplusului de fard 

Legat de machiajul fetei, daca pana acum ati aplicat fondul de ten cu degetele sau cu un buretel, veti simti diferenta cand veti folosi una dintre cele doua pensule dedicate fondului de ten.

Design-ul acestor pensule machiaj profesionale este foarte dragut si potrivit oricarei femei, manerul flexibil realizat din lemn si lacuit este de culoare roz perlat, iar inelele care inglobeaza parul pensulelor au culori argintii ceea ce ii da o eleganta deosebita. 


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review