Set 9 pensule profesionale machiaj Blue Expert Collection

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
49,90Β RON (TVA inclus) PRP: 120,00Β RON
58
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Incearca Set 9 pensule profesionale machiaj Blue Expert Collection care au fost create de specialisti in domeniu in ideea de a arata fabulos in fiecare zi. Achizitioneaza-le si o sa te convingi. Va oferim produse de calitate la cele mai bune preturi.

Cu ajutorul Setului de pensule profesionale, poti realiza un machiaj spectaculos singura, chiar la tine acasa. Pensulele au rolul de a acoperi imperfectiunile si de a evidentia trasaturile fetei int-un mod cat mai armonios.
Uitati de periile foarte aspre care zgarie fata, care nu acopera bine si care, dupa fiecare utilizare ramane cu tot mai putini peri.

Pensulele sunt realizate din fibre sintetice de calitate PREMIUM, ultra-fine si moi, matasoase la atinger. Se curata foarte usor, fara sa se rupa sau sa piarda firele de par.


Setul contine:

- 9 Pensule Profesionale de marimi si forme diferite,  dintre care 4 pensule sunt pentru fata si 5 pensule pentru ochi.


Sunt potrivite pentru produsele lichide, cremoase, cat si pentru cele sub forma de pulbere. Nuanta lor este placuta si atractiva - albastru usor sidefat. 

Daca pana acum fondul de ten era intins cu degetele sau cu un buretel, acum dispui de pensula speciala pentru Fond de Ten. Iti garantam ca vei simti diferenta atat la atingere, cat si la rezultatul final. Oricare din cele doua pensule pentru fond de ten, asigura acelasi rezultat.

Pentru aplicarea fondului de ten este recomandata pensula cu peri taiati drept. Poti folosi pensula unghiulara atat pentru a aplica blush-ul crema, cat si pentru fondul de ten.

Pensula cu varful ascutit va ajuta sa intindeti frumos si corectorul in zona cearcanelor, pe langa nas sau in alte zone unde aveti de acoperit imperfectiuni sau roseata.

Pensula taiata oblic, dar rotunjita, ajuta la uniformizarea Fondului de Ten compact sau bronzer-ului.

Pensulele profesionale  va permit sa va jucati cu ele fara sa gresiti prea mult. Pentru machiajul ochilor, preferata este cea cu varful putin ascutit deoarece permite aplicarea fardului de ochi mai inchis in pliu. Trebuie sa va jucati putin cu ele si o sa va gasiti o pensula preferata fara de care nu puteti realiza vreun machiaj fie ca este de zi sau de seara.

Folosind Set 9 pensule profesionale machiaj Blue Expert Collection veti descoperi singure cum este mai usor sa le folositi si pentru ce actiuni sunt potrivite.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review