Set 7 pensule machiaj Mystic Unicorn Brushes Limited Edition

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
54,90 RON (TVA inclus) PRP: 120,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1942

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Este timpul sa iesi in evidenta cu un Set 7 Pensule Machiaj Mystic Unicorn Brushes in Editie Limitata! Acest set pensule de machiaj unicorn contine tot ce va trebuie pentru a realiza o multitudine de machiaje si in plus au un design deosebit.

Acest set de pensule profesionale cuprinde:

- 1 x pensula Unicorn pentru fond de ten - are forma ideala pentru o aplicare armonioasa a fondului de ten, acoperind porii cu usurinta.
- 1 x pensula Unicorn pentru contouring - are o forma oblica ce faciliteaza intinderea fardului intr-un degradé subtil. Aceasta e ideala pentru fixarea bronzer-ului sub pometi.
- 1 x pensula Unicorn pentru pudraeste o pensula moale si rotunda si se foloseste pentru aplicarea pudrei pe fata, cu miscari circulare.
- 2 x pensule Unicorn pentru blending - este o pensula rotunjita cu perii mari si densi, creata pentru blending-ul fondului de ten pudra, lichid sau mousse.
- 1 x pensula Unicorn pentru eyeliner - 
este mica si subtire si se foloseste pentru a trasa eyelinerul gel daca dorim sa trasam linii fine si bine definite.

- 1 x pensula Unicorn pentru aplicarea fardului de ochi - este foarte moale, pufoasa si are formele rotunjite pentru a putea ajunge chiar si in coltul interior al ochiului ori pentru a crea diverse umbre. Aceasta poate fi folosita pe linia genelor pentru definirea conturului trasat din creionul dermatograf sau pentru aplicarea fardului compact inchis la culoare pe conturul ochilor.

Pensule de Machiaj Profesionale Unicorn au un design deosebit prin manerul in forma fantasy si poate fi folosit cu usurinta datorita materialului flexibil si de calitate din care este confectionat.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review